Pāriet uz galveno saturu

Riski, kas saistīti ar krūšu palielināšanas ķirurģiju: drošība pirmajā vietā!

Daudzas sievietes vēlas palielināt krūtis. Atbildi var atrast silikona gēla ievietošanā vai palielināšanā ar krūšu implantiem – krūšu ķirurģija. Ikviens zina, kādas nedrošas sekas var būt anestēzijai. Turklāt daudzas dāmas var ciest no stiprām sāpēm un tām ir nepieciešams ilgs atveseļošanās laiks, kas nozīmē, ka viņas nebūs pilnībā iesaistītas savā darbā un ģimenes dzīvē.

Sāpju mazināšanai pacientiem jālieto tabletes, jo pēc ķirurģiskas procedūras krūtis ir ļoti sāpīgas un jutīgas. Tas nozīmē, ka viss krūšu palielināšanas process ar operāciju ir neticami dārgs un riskants. Tādas iespējas kā injekcijas, želejas, zāles un krēmi var veikt, nedomājot par ķīmisko vielu un hormonu lietošanas sekām. Centieties atturēties no šiem nedabiskajiem risinājumiem.

Kas īsti ir krūšu palielināšanas operācija un kā izvairīties no ar to saistītajiem riskiem?

Pirms krūšu palielināšanas operācijas

Ja apsverat krūšu operāciju, jums ir jāapspriež ar savu ķirurgu sīkāka informācija par krūšu palielināšanu. Uzdodiet jautājumus par procedūru, lai noskaidrotu visus mirkļus, kurus vēlaties uzzināt. Viena no svarīgākajām lietām saistībā ar šāda veida krūšu operāciju ir jūsu implanta izmērs. Mēģiniet pēc iespējas precīzāk aprakstīt rezultātu, kuru vēlaties sasniegt.

Jūs varat konsultēties ar savu ķirurgu par jums piemērotāko izmēru vai arī pastāstīt savam ķirurgam, kāds izmērs, jūsuprāt, ir vislabākā izvēle. Viens no veidiem, kā izvēlēties implanta izmēru, ir piepildīt plastmasas maisiņus ar ūdeni, ko esat iepriekš izmērījis, un ievietot šos maisiņus sev vēlamajā krūštura izmērā. Tādējādi jūsu ķirurgs redzēs, kādu izmēru vēlaties iegūt. Turklāt jums vajadzētu runāt arī par sava silikona implanta formu atkarībā no tā, vai vēlaties iegūt noapaļotu vai konturētu krūšu izskatu.

Turklāt jums ir jāizlemj par krūšu implantu virsmu. Virsma var būt gluda vai strukturēta (raupja). Gludās virsmas implanti ir pazīstami ar zemāku deflācijas, saburzīšanās vai viļņošanās ātrumu, taču šiem implantiem ir nepieciešama lielāka kabata, lai tos ievietotu. Turklāt tiek ziņots, ka šāda veida krūšu implantiem ir lielāka iespēja kļūt cietiem. Rupjie vai teksturētas virsmas implanti parasti nemēdz kļūt stingri un cieti, taču tie ir vairāk pakļauti plīsumiem un viļņošanās gadījumiem nekā gludie. Un atcerieties, ka jums vajadzētu meklēt citas krūšu palielināšanas metodes, piemēram, ārstniecības augu tabletes.

Krūšu implanti

Kas vēl jums jāzina par krūšu palielināšanas operāciju? Silikona implanti tiek izmantoti mūsdienu krūšu palielināšanas ķirurģijā, lai palielinātu sievietes krūtis. Implants sastāv no silikona apvalka ar fizioloģisko šķīdumu iekšpusē un uzlabo krūšu izskatu: var mainīt izmēru, formu, pilnību, šķelšanos. Tikai 2019. gadā ASV tika izvietoti vairāk nekā 500 000 krūšu ķirurģijas centru. Mūsdienās krūšu palielināšana ir parasts medicīnas pakalpojums, kas tuvina sievietes vispārpieņemtajam estētiskajam ideālam, lai gan pirms neilga laika tas tika uzskatīts par pašdomīga darbība.

Vieta zem krūšu muskuļa tiek uzskatīta par labāko vietu implanta uzstādīšanai. Implanta uzstādīšana šajā vietā palīdz izvairīties no sacietēšanas un deformācijas, lai gan tā ir nopietnāka ķirurģiska procedūra. Vienkāršākais veids, kā uzstādīt implantu, ir ievietot to zem krūšu audiem. Bet šajā gadījumā esiet gatavs sacietēšanas un deformācijas risku pieaugumam. Jūsu ķirurgam ir jāizskaidro visi iespējamie implantācijas varianti, sniedzot visu pieejamo un noderīgo informāciju. Tas palīdzēs jums izvēlēties visefektīvāko variantu.

Krūšu palielināšanas operācija pēc svara zaudēšanas

Ir dabiski, ka sievietes krūtis, novecojot, zaudē savu formu, kļūst bezveidīgākas, jo stingros audus aizstāj ar mīkstākiem taukaudiem. Kad cilvēks zaudē svaru, notiek līdzīgi procesi. Tas var notikt gan sievietēm, gan vīriešiem.

Lai gan āda ļoti cieš no svara zaudēšanas, tā nav vienīgā krūts daļa, kas tiek ietekmēta. Diemžēl krūts audi kļūst "iztukšoti" un irdeni, neskatoties uz to, ka pirms svara zaudēšanas tie bija pilni un elastīgi. Krūtis var atjaunot ar krūšu implanta palīdzību, jo krūšu palielināšana krūtīm dara labu.

Veicot krūšu palielināšanas operāciju pēc svara zaudēšanas, parasti tiek veikti vairāki nelieli ķirurģiski griezumi krokā pie krūšu pamatnes, ap areolu vai padusē. Ķirurgi var ievietot implantus zem krūšu audiem vai zem krūšu kaula (krūšu muskuļa). Liels skaits pacientu, kuri zaudē svaru, nolemj, ka implanti atrodas zem krūšu kaula, jo tas garantē dabiskāku krūšu formu zem viņu "iztukšotas" ādas.

Operācija tiek veikta ar vispārēju anestēziju. Krūšu palielināšana ir ambulatorā procedūra. Operācija ilgst vienu vai divas stundas. Pēcoperācijas sāpes tiek samazinātas ar perorāliem medikamentiem. Daudzi pacienti atgriežas darbā pēc nedēļas. Rezultātus var uzlabot, izmantojot krūšu izmēra tabletes.

Krūšu palielināšanas ķirurģijas riski

Iemesls, kāpēc krūšu implanti liek morālajai policijai un medicīnas speciālistiem saraukt pieri, ir ar tiem saistītais risks veselībai. Jaunākie strīdi par implantu pildīšanu ar silikona gēlu lika daudziem ārstiem izmantot implantus, kas pildīti ar sāls šķīdumu.

Tāpēc paturiet prātā, ka, lai iegūtu efektīvu un drošu krūšu palielināšanas un uzlabošanas iespēju, kas palīdzēs ievērojami samazināt svaru, vislabāk ir apmeklēt krūšu veselības forumos. Šeit daudzas sievietes var ieteikt jums efektīvu veidu, kā atgūt jau esošo krūšu izskatu un izmēru.

Svara zaudēšanas forumos ir īpašas aktuālas nozares. Tur jūs varat atrast ieteikumus lietot krūšu palielināšanas tabletes. Dažas sievietes izmēģināja krūšu pacelšanas želeju un dalās pieredzē ar citām. Izmantojot pareizos līdzekļus, jūs varēsiet atjaunot krūšu tvirtumu. Viņi izskatīsies pilnīgāki un jaunāki. Šāds rezultāts var būt sasniedzams pat bez krūšu implantiem un ar to saistīto risku. Līdz ar to jūs necietīsit no blakusparādībām.

Krūšu palielināšanas implanti: riski un blakusparādības

Reizēm krūšu implanti var salūzt vai izplūst. 3% gadījumu trīs gadu laikā rodas noplūde, izraisot implanta deflāciju. Sālsūdens pildījums ir sālsūdens, un tas tiks absorbēts organismā bez negatīvām sekām. Var izplūst arī vecāki implanti ar silikona gēlu.

Ja tā notiek, var notikt viena no divām lietām. Ja plīst implanta apvalks, kuram apkārt ir kontraktūras rēta, iespējams, ka nekas nav noticis. Turklāt, ja apvalks saplīst un nav kontraktūras rētas, noplūde apkārtējos audos rada sajūtu, ka implants iztukšojas. Noplūdušais gēls var uzkrāties krūtīs un ap to var veidoties jauna rēta. Citos gadījumos gēls var migrēt pa limfātisko sistēmu uz citu ķermeņa zonu.

Pārtraukumu gadījumā var būt nepieciešama otra operācija un noplūdes implanta nomaiņa. Ja gēls ir migrējis, var nebūt iespējams noņemt visu silikona želeju. Šis silikona gēls ir tas, ko daži saka, ka tas ir saistīts ar saistaudu traucējumu sākšanos.

Viens pētījums, ko viņi pārskatīja, parādīja, ka 63,6% krūšu implantu, kas bija ievietoti no viena līdz 25 gadiem, ir plīsuši vai tiem radās noplūde.
Silikona gēla un ar fizioloģisko šķīdumu pildītiem implantiem daži plīsuma vai deflācijas cēloņi. ietver: bojājumus, ko radījuši ķirurģiskie instrumenti operācijas laikā, implanta pārpildīšana vai nepietiekama piepildīšana ar fizioloģisko šķīdumu (specifiski tikai ar fizioloģisko šķīdumu pildītiem krūšu implantiem), kapsulas kontraktūra, slēgta kapsulotomija, spriedzes, piemēram, trauma vai intensīvas fiziskas manipulācijas, pārmērīga saspiešana mammogrāfiskās attēlveidošanas laikā. , ievietošana caur nabas griezumu, krūšu vietas trauma, implanta normāla novecošana, nezināmi/neizskaidrojami iemesli.

Kāpēc jācieš no šīm briesmīgajām sekām? Krūts tabletes ir drošas, dabiskas, efektīvas, un tās patiešām darbojas! Šis ir revolucionārs sasniegums dabiskā krūšu palielināšanā. Iegūstiet vēlamās lielākas krūtis dabiskā veidā, izmantojot jaunās krūšu tabletes! Krūts tabletes iedarbojas tikai 30 dienas bez kaitīgām blakusparādībām. Atmodiniet savu krūšu līniju ar savu dabisko augšanas procesu! Krūts tabletes satur ārstniecības augus, kas dabiski darbojas patiesai augšanai, droši, bez ķirurģiskas iejaukšanās.

Varbūt jūs vienkārši nedaudz vilcināties. Tas ir saprotams. Dažreiz jauni atklājumi, piemēram, krūts tabletes, sākumā var šķist pārāk labi, lai būtu patiesība. Tāpēc jums vajadzētu meklēt garantiju un lietotāja pieredzi.

Krūšu implanti un barošana ar krūti

Daudzas sievietes jautā, vai var barot bērnu ar krūti pēc krūšu palielināšanas. Atbilde ir pārliecinoša jā. Lielākajai daļai sieviešu, kurām bija krūšu palielināšanas programma, zīdīšana ar implantiem nav grūtāka nekā bez implantiem. Patiesībā dažas sievietes, kuras ir barojušas bērnu ar krūti ar implantiem un bez implantiem, saka, ka pēc krūšu palielināšanas zīdīt ir vieglāk!

Barošana ar krūti rada arvien lielākas bažas pacientiem, kuriem ir bijusi krūšu palielināšanās. Iepriekšējos gados sievietes, kuras saņēma implantus, bija precējušās un jau bija beigušas dzemdēt bērnu. Tomēr arvien vairāk vientuļo sieviešu un sieviešu, kuras nav beigušas vai pat sākušas dzemdēt, tiek veikta operācija.

1992. gadā plašsaziņas līdzekļos nonāca pirmais ziņojums par silikona slimību. Toreiz bija bažas, ka zīdīšana ar silikona implantiem apdraudēs bērnu. Ir veikti pētījumi, lai pierādītu, ka tas tā nav. Galvenais iemesls ir tas, ka silikona molekula ir pārāk liela, lai iekļūtu piena kanālos.

Vēlāk silikons tika izņemts no vispārējas lietošanas, un sālsūdens implanti bija vienīgās pieejamās ierīces tirgū. Pat ja fizioloģiskais šķīdums izskalojas pienā, tā ir inerta viela, kam nav kaitīgas ietekmes uz māti vai mazuli.

Dažas bažas rada implantu ievietošana un griezuma vieta. Tiek uzskatīts, ka optimālāk ir ievietot implantus zem muskuļa un izvairīties no periaerolar griezuma. Iemesli ir vienkārši, izmantojot šīs vadlīnijas, ir mazāki traucējumi piena kanālos, kas atrodas tieši zem ādas un audos virs krūšu muskuļa. Tomēr, tāpat kā viss zinātnē, tas nav garantēts. Daudzām sievietēm ir bijis implants un iegriezums neoptimālā vietā, un joprojām ļoti veiksmīgi baro bērnu ar krūti.

Konsultācijas laikā ir ļoti svarīgi apspriest savus mazuļa zīdīšanas plānus. Jūsu ķirurgs varēs strādāt ar jums, lai iegūtu vislabākos iespējamos rezultātus, pat ja jūs tuvākajā laikā neplānojat dzemdēt bērnus.

Ja vēlaties pilnībā novērst riskus, apskatiet dabiskus risinājumus krūšu augšanai. Dabiski augi krūšu palielināšanai nozīmē palielināšanos, ar kuru varat lepoties, protams. Bez operācijas, bez sāpīgām blakusparādībām, bez implantiem, bez zīdīšanas riska. Tikai krūšu palielināšana ir dabiska un efektīva.

Krūšu implantu noplūde

Vienmēr pastāv krūšu implantu plīsuma vai noplūdes draudi. To pildīšanai tiek izmantots sālsūdens, un tas varētu būt drošs sievietes ķermenim. Taču arī ar silikona gēlu pildītajiem implantiem, kas bija populāri iepriekš, var būt caurumi un noplūde. Tam var būt divi iespējamie rezultāti. Ja implanta čaulai apkārt ir kontraktūras rēta, pilnīgi iespējams neko nepamanīt.

Un gadījumā, ja salauztajam apvalkam nav kontraktūras rētas, sieviete saņems noplūdi apkārtējos audos ar sajūtu, ka implants nokrīt. Gēls, kas ir noplūdis, var uzkrāties krūtīs un ap to veidoties jauna rēta. Pretējā gadījumā gēls var nokļūt pa limfātisko sistēmu citās ķermeņa daļās. Būtu nepieciešama vēl viena operācija un noplūdušā implanta likvidēšana. Ja gēls sāk migrēt, visu silikonu var nebūt iespējams atbrīvoties. Dažos viedokļos silikona gēls var izraisīt nopietnas saistaudu problēmas.

Krūšu augšanas tabletes nav tik dārgas kā krūšu implanti, kas arī ir tik nedroši. Krūts tabletes var būt dažādas, jo tās pastiprina dabisko krūšu palielināšanos, padarot tās par 1 vai 2 tasītēm lielākas.

Silikona imūntoksicitātes sindroms

Krūšu implantos ir vairākas ķīmiskās vielas formas, kas var radīt problēmas cilvēka organismā. Silīcijs (Si) ir pamatelements un, iespējams, izraisa imūnsistēmas izmaiņas. Silīcija dioksīds jeb SiO2 ir veids, kā tas tiek iegūts no zemes. Silikona gēls ir sintētisks materiāls, kas satur 38% silīcija. Silīcija dioksīds ir 45% silīcija. No implantiem notiek lēna silikona gēla noplūde ("asiņošana") caur puscaurlaidīgo membrānas apvalku, kā arī kapsulā, kas ieskauj implantus, un caur to. To uztver mūsu imūnsistēmas makrofāgi (savācējšūnas), un tas tiek sadalīts šajās šūnās, kas pārvietojas pa visu ķermeni. Gels sadalās šajās šūnās, kas ceļo pa visu ķermeni. Gels sadalās silīcijā un silīcijā, kas izraisa imūnsistēmas disregulāciju. Tādējādi tiek ražotas antivielas pret silīciju, kā arī pret silīcija un olbaltumvielu kompleksu (orgānu sistēmām), lai jūs iegūtu autoimūnu slimību.

Tālāk ir sniegts ķimikāliju saraksts, kuras eksperti ir analizējuši, lai tās atrastos krūšu implantu apvalka apvalkos un gēlos.

Metiletilketons, cikloheksans, izopropilspirts, denaturēts spirts, acetons, uretāns, lakas šķīdinātājs, etilacetāts, epoksīda sveķi, epoksīda cietinātājs, amīns, drukas tinte, toluols, freons, silikons, lofols (formaldehīds), tīrīšanas skābe, Eastman 910 līme (ciānoacyryiates), talka pulveris, krāsu pigmenti kā atdalīšanas līdzekļi Oakīts (tīrīšanas šķīdinātājs), etilēna oksīds (ETO), ogļmelns, ksilols, heksāns, heksanons 2, antioksidants (gumija), cinka oksīds, ligroīns (gumijas šķīdinātājs), fenols benzols - Zināms kancerogēns

Metilēnhlorīds/dihlormetāns. Tas organismā sadalās, tāpēc asinis nevar pārvadāt skābekli. Tas metabolizē saindēšanos ar oglekļa monoksīdu un izraisa centrālās nervu sistēmas depresiju.

Tagad jūs varat palielināt krūtis dabiski! Tabletes krūšu palielināšanai var padarīt jūs tvirtāku, apaļāku un lielāku tikai 30 dienu laikā.

Šī ir krūšu palielināšana, kas patiešām darbojas! Dabiski augi krūšu palielināšanai nozīmē dabisku augšanu. Tas nozīmē, ka jums nav nepieciešama operācija un nekad nav sāpju.

Krūšu palielināšanas operācijas alternatīvas

Liels skaits sieviešu vēlas iegūt lielākas krūtis. Tomēr lielākajai daļai šo dāmu nebūskrūšu palielināšanās. Par spīti lielajai vēlmei viņi nav gatavi uzņemties krūšu palielināšanas operācijas risku – un tas ir saprotams.

Patiesību sakot, lielākā daļa krūšu palielināšanas operāciju nedod ideālus rezultātus. Pat tie, kas vēlas palielināt krūtis, lai iegūtu B vai C kausu, var pabeigt ar neparastiem vai raupjiem implantiem. Ņemiet vērā, ka sievietēm, kurām ir implanti, ir lielāks risks saslimt ar vēzi par 21%. Vai tad ir vērts to darīt? Gudrākas sievietes labprātāk paliktu pie A-kausa, kas neatbilst prasībām, bet neapdraud veselību un dzīvību, lai tikai izskatītos seksīgi.

Bet ir risinājums! Jūs varat atteikties no operācijas, jo tai ir dabiska krūšu palielināšanas operācijas alternatīva, kas ir absolūti droša un darbojas, pateicoties augu fitoestrogēnam, ko satur krūšu palielināšanas tabletes. Katras sievietes organismā ir estrogēns. Tas ir dabisks hormons, kas tiek ražots lielākā daudzumā pubertātes periodā, tāpēc krūtis sāk augt. Ja ir mazāk estrogēna, piemēram, menopauzes laikā un pēc tās, tas noved pie nokarājušās krūtis, maksts sausums un fibrocistiski gabali.

Krūšu palielināšana, nevis krūšu ķirurģija!

Ja vēlaties ārstniecības augu krūšu palielināšanu, rūpīgi sagatavojieties mājās vai kopā ar savu medicīnas speciālistu. Augu izcelsmes krūšu palielināšana nevar nodrošināt tūlītēju rezultātu salīdzinājumā ar implantu ķirurģisko procedūru. Bet jums nav sāpju un nerodas rētas. Izdomājiet sava dabiskā krūšu palielināšanas līdzekļa sastāvdaļu sarakstu. Uzziniet visu informāciju par to, cik drošas un veiksmīgas ir tabletes. Pārliecinieties, vai jums nav alerģiskas reakcijas pret kādu no augiem, un nosakiet, vai tabletes ir saderīgs ar zālēm, kuras lietojat šodien. Kad esat atradis sev piemērotākos sagatavošanās darbus, pārbaudiet uzņēmumu, kas to izveidoja. Izlasiet ieteikumus un uzziniet, vai jums nav kontrindikāciju. Dažas dabīgas sastāvdaļas nevar izmantot, kamēr gaidāt bērnu.

Jūs varat būt pārsteigts, bet jūs varat arī iegūt E vitamīnu, vienlaikus lietojot tabletes pret krūti. E vitamīns palīdz izvairīties no oksidatīvā stresa un ir vitāli svarīgs mitrinātājs. Tiklīdz jūsu krūtis būs lielākas, jūs jutīsities kā jaunāks, jauks un pašpārliecinātāks.

Komentāri

Šī emuāra populārākās ziņas

Zems sieviešu libido: sieviešu seksuālo disfunkciju izpratne un pārvarēšana

Daudzu gadu laikā vīrieši saņēma daudzas iespējas atrisināt problēmas, ar kurām viņi saskārās tuvībā. Libido samazināšanās var būt piemērs problēmai, ar kuru viņi varētu saskarties. Sievietes bieži cieš no tieši tādām pašām problēmām, taču šie gadījumi netiek atklāti apspriesti un šķiet, ka tādu nav. Tas tā nav. Tie pastāv, neskatoties uz to, ka par tiem nerunā. Sievietēm ir tendence attīstīties arī seksuālai disfunkcijai, ko sauc par sieviešu seksuālo disfunkciju . Tika veiktas vairākas aptaujas un pētījumi, un lielākā daļa no tiem nonāca pie secinājuma, ka sieviešu seksuālās disfunkcijas, sieviešu libido problēmas , un nepārtraukta neapmierinātība pakāpeniski izposta visu seksuālo dzīvi, un tas rada nopietnus šķēršļus attiecībās starp vīrieti un sievieti. Tas pat var izraisīt attiecību beigas. Tātad negatīvās sekas var būt ļoti nopietnas un postošas. Atklājot sieviešu seksuālās disfunkcijas cēloņus, viņi visi bija vienisprātis, ka šim gadījumam nepieciešama tūlītēja uzmanība un tas

Visaptverošs ceļvedis krūšu palielināšanai: dabiski līdzekļi vai ķirurģija?

Krūšu palielināšana Simtiem tūkstošu sieviešu visā pasaulē vēlas, lai viņām būtu lielākas krūtis. Tomēr lielākā daļa no šīm sievietēm nekad neveicinās krūšu palielināšanu. Lai gan viņas labprāt vēlētos iegūt lielākas krūtis, šīs sievietes nevēlas pakļaut sevi briesmām vai nevainojumiem, ko rada krūšu palielināšanas operācija – un kurš gan varētu viņas vainot? Atklāti sakot, lielākā daļa krūšu palielināšanas operāciju rada nevainojamus rezultātus. Pat sievietes, kuras izvēlas pieticīgu B-kausa vai C-kausa uzlabojumu, var iegūt nedabiskus vai nelīdzenus implantus. Ja ņem vērā, ka sievietēm, kurām ir implanti, vēzis ir par 21% vairāk, šķiet, ka operācija nav tā vērta. Vairums inteliģentu sieviešu labprātāk dzīvos ar A-kausu, nevis tērētu tūkstošiem dolāru, apdraudot savu veselību, lai viņiem būtu lielākas krūtis. Labās ziņas ir tādas, ka ir pieejama pilnīgi dabiska augu alternatīva. Pētījumi liecina, ka sievietes, kuras lieto krūšu palielināšanas tabletes , piedzīvo daudzas no pozitīvām

Kas ir pinnes? Visaptverošs pūtīšu, pūtīšu un melngalvju pārskats: simptomi, cēloņi, ārstēšanas iespējas.

Ar visām šīm runām par pūtītēm mēs varētu arī mēģināt nedaudz definēt stāvokli. Pinnes ir bieži lietots nosaukums porām, kuras aizsprosto sebums (pazīstamas arī kā baltās pūtītes un melngalvju punkti), pūtītēm, mezgliņiem vai cistām, kas var parādīties uz sejas, kakla, pleciem, krūtīm, muguras, augšdelmiem un augšstilbiem. Lielākā daļa pusaudžu un liela daļa pieaugušo cieš no pūtītēm vairāk vai mazāk ilgāku laiku. Nosacījums nav ierobežots nevienai vecuma grupai, rasei vai dzimumam. Tas skar simtiem miljonu cilvēku visā pasaulē. Lielākās problēmas ar pūtītēm ir nepatīkamais pūtīšu izskats un rētas, ko tās var atstāt pēc sevis. Pinņu veidi Lai gan pūtītes ir visizplatītākā pūtīšu forma, un ar ko visbiežāk saskaras vai ar kurām cieš lielākā daļa cilvēku, jums jāzina, ka pastāv arī citi pūtīšu veidi. Vienkāršākā forma ir acne vulgaris, kurā ir tikai komedoni, vienkāršākais no bojājumiem. Bojājumi ir nelieli ādas plankumi, ko skārusi pūtītes, lai gan termins “bojājums” neaprobežoja