Pāriet uz galveno saturu

Zema spermas daudzuma, vājas ejakulācijas un zemas auglības cēloņu atklāšana vīriešiem

Atgriezīsimies pie mūsu emuāra galvenā jautājuma. Kas ir sperma? No kurienes tas nāk?

Katru dienu jūsu sēklinieki (sēklinieki) ražo miljoniem spermas. Spermas šūnās notiek dabiska šūnu dalīšanās, kas neizbēgami noved pie to nobriešanas. Ejakulācijas laikā spermatozoīdi tiek iesūknēti vīrieša asinsvados, kur izdalās fruktoze, sēklu šķidrumi un citas ķīmiskas vielas. Jūsu sperma un citi šķidrumi steidzas garām urīnpūslim caur urīnizvadkanālu un izplūst no jūsu dzimumlocekļa.

Tas arī pierāda faktu, ka, palielinot spermatozoīdu daudzumu, caur dzimumlocekli nonāks vairāk spermas. , tas nozīmē patīkamākas kontrakcijas un spēcīgāku un lielāku orgasmu.

Lai spermatozoīdi iekļūtu sievietes dzemdes kaklā, jums ir jāpiedzīvo erekcija, orgasms un ejakulācija. Erekcija notiek, kad tiek stimulēts dzimumloceklis vai rodas erotiska doma. Pēkšņa asiņu pieplūde dzimumlocekļa erekcijas audu kamerās. Tas, savukārt, apņem dzimumlocekli, padarot to sacietējušu, palielinātu un paaugstinātu.

Turpinot stimulāciju, rodas orgasms un ejakulācija. Orgasms, kas pazīstams kā seksuālā kulminācija, ir patīkama emocionāla vai psiholoģiska reakcija, kas pavada ejakulāciju. Ir divi orgasma posmi: pirmais, ko sauc par ejakulācijas neizbēgamību, notiek divas līdz četras sekundes pirms ejakulācijas.

Šo izšķirošo sekunžu laikā jūs varat apzināties, ka drīzumā "nāksit", un nevarējāt neko darīt, lai to kontrolētu. Jūsu sēklas pūslīši un prostatas dziedzeris sāk pulsēt. Otrais orgasma posms notiek, kad jūs netīši ejakulējat spermu konvulsīvos uzplūdos. Vidēji tiek izspiesta viena tējkarote (2-15 mililitri) spermas, kas satur no 40 līdz 150 miljoniem spermas! "Pirmā strūkla" parasti satur vislielāko spermas daudzumu.

Pēc tam jūs piedzīvojat atveseļošanās periodu, kurā nevarat piedzīvot citu orgasmu. Tas var ilgt vairākas minūtes un dažreiz stundas.

Kā jūs varat pamanīt no šīs īsās ziņas, spermatozoīdi ir būtisks seksa un orgasma elements. Ja palielināsiet spermas daudzumu, jūs varat uzlabot savu auglību, palielināt orgasma spēku un pat palīdzēt partnerim vairāk izbaudīt seksu. Vēl viens iemesls palielināt spermas daudzumu, vai ne?

Mazs spermatozoīdu daudzums un vāja ejakulācija

Kad vīrietim jāuztraucas par savu apjomu un potenci? Dažreiz dramatisks ejakulācijas apjoma samazinājums var liecināt par kāda ejakulācijas kanāla aizsprostojumu. Kanāla aizsprostojums tiek diagnosticēts ar prostatas ultraskaņu. Citi iespējamie apjoma samazināšanās cēloņi ir retrogrāda ejakulācija vai ilgstoša prostatas infekcija (hronisks prostatīts).

Spermas apjoma samazināšanās var būt normāla novecošanas sastāvdaļa, un tā var nebūt auglības samazināšanās. Ja rodas bažas par ejakulāta daudzumu, izskatu un tekstūru, var būt ieteicams apsvērt spermas pārbaudi, ko veic kvalificēts ārsts.

Standarta spermas analīze mēra spermas tilpumu un pH, mikroskopiski analizē atkritumus un aglutināciju, novērtē spermas koncentrāciju un morfoloģiju, saskaita spermas leikocītus un identificē nenobriedušas dzimumšūnas. Parasti to veic pēc divām līdz septiņām seksuālās abstinences dienām, izmantojot spermas paraugu, kas savākts ārsta kabinetā.

Ārsts, iespējams, arī vēlēsies veikt pārbaudes, lai izslēgtu urīnceļu infekciju, gonoreju un hlamīdijas. Daudzos gadījumos spermas analīze dod rezultātus, kas tehniski ir "normālā" diapazonā, tomēr vīrieši joprojām var justies neapmierināti ar orgasma saraušanās spēku, ejakulāta apjomu un izskatu, kā arī auglību. Viņiem un vīriešiem, kuri vienkārši vēlas izjust papildu pārliecību un baudu no lielāka spermas apjoma, ir lieliski dabīgi preparāti, kas holistiski risina problēmu un palielina spermas apjomu bez blakusparādībām.

Spermas analīze

Spermas analīze ir process, kurā tiek novērtēts personas radītās spermas daudzums un tiek noteikta tā kvalitāte. Parasti spermas analīze tiek nozīmēta visiem vīriešiem, kuri cieš no neauglības. Pāri, kuri vēlas bērniņu, bet saskārās ar problēmu šeit, vēršas pie ārsta. Spermas analīze ir viena no pirmajām lietām, kas viņiem jādara, jo trīsdesmit procenti no visiem pāriem ir neauglīgi zemās spermas kvalitātes dēļ. Spermas analīze ir arī metode, ko plaši izmanto tādu operāciju kā vazektomijas un reversās vazektomijas efektivitātes pārbaudei.

Spermas analīzei ir nepieciešami īpaši sagatavošanās darbi, ja plānojat to turēt. Pirmkārt, 2 līdz 5 dienas pirms analīzes dienas jums nevajadzētu nodarboties ar seksuālo aktivitāti (beidzas ar ejakulāciju). To darot, jūs varat būt pārliecināti, ka spermatozoīdu daudzums būs maksimāli lielajā daudzumā, kas garantēs novērtējuma efektivitāti un uzticamību. Varat arī mēģināt palielināt spermas daudzumu, izmantojot apjoma tabletes, ja jūsu spermas daudzums nav pietiekams pilnīgai spermas analīzei.

Turklāt 1–2 nedēļas pirms spermas analīzes veikšanas jābūt seksuāli aktīvam, jo ​​ilgstoša atturēšanās var izraisīt spermas neaktivitāti. Tāpat vairākas dienas pirms pārbaudes ir vēlams izvairīties no alkohola lietošanas un pastāstīt ārstam, ja lietojat kādas zāles.

Lai veiktu spermas analīzi, ir nepieciešams spermas paraugs. Jūs varat to izšļākt nelielā parauga krūzē klīnikā vai slimnīcas vannas istabā, kur tiks veikta pārbaude, vai arī privātajā mājā. Visizplatītākais paraugu ņemšanas veids ir masturbācija mazajā parauga krūzē. Bet jūs varat to darīt arī pēc seksa, vai nu savācot spermu no prezervatīvu (varat to ievietot īpašā traukā, lai izvairītos no noplūdes vai saplīst), vai ejakulējot parauga krūzē seksa laikā.

Kāpēc spermas apjoms ir svarīgs?

Vīrieši parasti palielina spermas daudzumu, lai uzlabotu sniegumu gultā, sasniegtu ilgākus orgasmus un apmierinātu savus mīļākos. Bet tas rada jautājumu: vai sievietēm patīk liela spermas slodze?

Atbilde ir... Jā, viņiem patīk. Skaistuma un seksa pievilcības standartus nav izdomājis neviens seksa eksperts. Tās ir dziļi iekodētas mūsu pašu gēnos, un mums ir maza izvēle par dažām lietām, vai tās mums patīk vai nē. Lielākajai daļai sieviešu patīk pašpārliecināti un kaislīgi vīrieši. Tāpat kā ideja par dzimumlocekļa palielināšanu, apmatotu krūtīm vai dziļu balsi, sievietes skatīt lielo cum slodzi kā daļu no populārākajiem vīriešiem.

Nav īsti svarīgi, vai sievietes uzskata, ka lielāka slodze ir netīra vai rupja viņu smadzeņu racionālajā līmenī. Viņiem tas joprojām patīk dziļi, jo tas nospiež pogas viņu prāta visvienkāršākajā daļā. Tāpat kā vīrieši joprojām mīl lielu krūšu pāri, neskatoties uz visām modes tendencēm, kas pārņēma šo pasauli.

Kas noved mūs pie nākamā loģiskā jautājuma: ja man ir maza slodze, kā es varu to palielināt. Tā kā uz spēles ir likta jūsu dāmu laime, es jums sniegšu ātru atbildi. Ir jāiegūst rokās daži no šiem brīnišķīgajiem augiem, piemēram, musli un reiši sēnes, kas palīdzēja daudziem vīriešiem palielināt spermas daudzumu. Jūs varat izvēlēties produktu, kas satur lielāko daļu cilvēkiem zināmo erekciju veicinošo augu. Tie darbojas, lai palīdzētu jums sasniegt erekciju un palielināt spermas daudzumu. Ar līdz pat 500 procentiem palielinātu spermas apjomu, tie ir labākais instruments vīrietim, kurš vēlas izkļūt no vidusmēra pūļa un tuvāk virsotnei.

Spermas daudzums un mīlēšanās

Mīlēšanās ir vissvarīgākais laulības aspekts, jo tajā vīrietis un sieviete var viens pret otru paust savu intīmāko pieķeršanos. Lai gan fiziska pievilcība un bauda ir ļoti svarīgas seksam, šī darbība pārsniedz fizisko savienību, apstiprinot un padziļinot pāra attiecības. Tāpēc ir ļoti svarīgi, lai gan vīrietis, gan sieviete darītu savu darbu, lai gultā pilnībā apmierinātu viens otra vajadzības.

Diemžēl ne visi pāri var baudīt labu seksu dažādu iemeslu dēļ, no kuriem daži ir saistīti ar vīriešu seksuālās veselības problēmām. Ņemot vērā seksa vērtību vīriešiem, nav pārsteidzoši, kāpēc šajā valstī tiek pārdots daudz dzimumlocekļa uzlabošanas tablešu. tirgus šodien. Šīs zāles ne tikai uzlabo vīriešu reproduktīvo veselību un seksuālo dzīvi, bet arī pasargā vīriešus no neapmierinātības un apmulsuma, jo nespēj nodrošināt labu sniegumu gultā.

Lai gan daudzi zāļu ražotāji un izplatītāji ir koncentrējušies uz erektilās disfunkcijas un dzimumlocekļa paplašināšanās ārstēšanu, tagad ir arī uzņēmumi, kas risina spermas problēmu un pārdod tabletes, kas palīdz palielināt spermas daudzumu.

Orgasms ir būtisks mīlēšanās aspekts, kas bieži izraisa vīriešu raizes. Lai gan daži vīrieši ir neapmierināti par to, ka sasniedz kulmināciju pārāk agri vai nevar ierasties vispār, citi nav apmierināti ar spermas daudzumu. Lai gan vīrieši var labot šo vīriešu reproduktīvās veselības defektu, izmantojot modernus uztura bagātinātājus, jums jābūt ļoti uzmanīgiem un jāizvēlas ārsta ieteiktās tabletes bez blakusparādībām.

Maza spermas daudzuma un vājas ejakulācijas cēloņi: smēķēšana un dzeršana

 — saskaņā ar pētījumu, ko veica Lahey Hitchcock Medicīnas centra Endokrinoloģijas nodaļa, Burlingtona, Masačūsetsa, smēķēšana izraisa ievērojams spontānu erekciju skaita samazinājums, kas notiek miega laikā.

-Šī erekcija ir viena no labas asinsrites un veselīgas seksuālās dzīves pazīmēm. To biežuma vai intensitātes samazināšanās ir droša pazīme, ka tuvumā irerektilā disfunkcija. Pētījums arī parādīja, ka atturēšanās no smēķēšanas tikai 24 stundas izraisīja dramatisku spontānas erekcijas kvalitātes pieaugumu. Smēķēšana ir arī daudzu citu problēmu, tostarp plaušu vēža, cēlonis.

- Lībekas Universitātes Medicīnas skolas (Vācija) Psihiatrijas departaments publicēja pētījumu, kurā pierādīts, ka tie, kuri lieto alkoholu, biežāk cieš no erektilās disfunkcijas nekā tie, kas neregulāri lieto alkoholu.

- Alkohols mēdz izraisīt patīkamu relaksācijas stāvokli, un parasti tiek uzskatīts, ka tas pozitīvi ietekmē libido. Tomēr alkohols ir nomācošs līdzeklis, un tam ir liela negatīva ietekme uz libido. Tādējādi vīriešiem ir grūtāk sasniegt un uzturēt erekciju.

- Lorensa Livermora Nacionālā laboratorija, ko pārvalda un pārvalda Kalifornijas Universitāte, ir veikusi savu pētījumu par smēķēšanas ietekmi pusaudžu vidū. Pētījumā atklājās, ka smēķēšanai ir postoša ietekme uz spermas apjomu.

- Tas nozīmē, ka pusaudži, kuri ir smagi smēķētāji, apdraud savas iespējas iegūt bērnus, kā arī palielina risku, ka bērni cieš no dažādām ģenētiskām problēmām no tēva vai mātes saņemtās bojātās DNS dēļ.

- Bernes Universitāte, Šveice ir atbalstījusi šo atklājumu, atklājot pašas veiktā pētījuma rezultātus. Šveicē veiktā statistiskā analīze parādīja ievērojami zemāku spermas kvalitāti smēķētājiem, salīdzinot ar nesmēķētājiem. Spermas koncentrācija tika arī spēcīgi ietekmēta.

Maza spermatozoīdu daudzuma un vājas ejakulācijas cēloņi: diēta un uzturs

Viena no lietām, ko vairums cilvēku savās ikdienas gaitās neievēro, ir tas, ka ēdiens ir kas vairāk nekā tikai tas, kas kutina garšas kārpiņas un piepilda vēderu. Pārtika ir arī jūsu ikdienas avots veselai virknei vielu, kas nepieciešamas pareizai jūsu ķermeņa darbībai.

Vissvarīgākais uztura papildinājums ir cinks. Šim metālam ir izšķiroša nozīme cilvēka organismā, palīdzot darboties antioksidantiem un tādējādi palēninot novecošanās procesu. Tas arī kalpo, lai stabilizētu DNS spermas šūnās, tādējādi nodrošinot spēcīgu un veselīgu ģenētiskā materiāla piegādi. Ne daudzi cilvēki zina, ka cinka trūkums ikdienas uzturā var pazemināt vīriešu auglību, jo organisms mēdz ražot mazāk spermas un spermas šūnas vairs nav pietiekami spēcīgas, lai veiktu visu ceļojumu.

Labākais cinka avots jūsu uzturā ir austeres. Taču austeres barojas jūru dzelmē, kuras arvien vairāk tiek piesārņotas ar smagajiem metāliem un ķimikālijām. Citi labi cinka avoti ir dzīvnieku olbaltumvielas, piemēram, cūkgaļa, liellopu gaļa un mājputni. Gaļa patiesībā ir labākais veids, kā iegūt ikdienas cinka devu, jo organisms to absorbē daudz vieglāk no šī avota. Turklāt ir zināms, ka citas vielas, kas atrodamas graudaugos un pilngraudu maizē, samazina cinka uzsūkšanos.

Citi labi cinka avoti ir pupiņas, rieksti, ķirbju sēklas un saulespuķu sēklas. Jums vajadzētu mēģināt iekļaut šos pārtikas produktus savā uzturā pēc iespējas biežāk. Tomēr jums jāapzinās, ka pārāk daudz cinka nenāk par labu jūsu ķermenim, jo ​​tam ir tendence samazināt citu svarīgu metālu, piemēram, dzelzs un vara, uzsūkšanos.

Maza spermas apjoma un vājas ejakulācijas cēloņi: hormoni

Viena no mūsdienu cilvēku satraucošākajām tendencēm ir vecuma sliekšņa samazināšanās andropauze. Andropauze ir vīriešu līdzinieks sieviešu menopauzei, kas parasti skar vīriešus vecumā no 40 līdz 55 gadiem. Tikai pirms 100 gadiem andropause sākās tikai 50. gados, taču industrializētā sabiedrība, kurā mēs visi dzīvojam, ir pārvērtusi andropauzi par cilvēka izraisītu stāvokli. Pēkšņs ķermeņa saražotā testosterona apjoma kritums, kas ir andropauzes zīme, vairs nav dabisks process, bet var sākties 40. gadu sākumā ar pastāvīgu plašu ķīmisko vielu klātbūtni. Šīs ķīmiskās vielas darbojas kā sintētiskais estrogēns vīrieša ķermenī un izraisa noteiktas izmaiņas fiziskajā un psiholoģiskajā līmenī.

Andropauzes simptomi ir: prostatas problēmas, garastāvokļa svārstības un depresija, impotence, zema dzimumtieksme un zems spermatozoīdu skaits, svara pieaugums, zems cukura līmenis asinīs vai cukura diabēts, sausa āda, kaulu zudums, nogurums, trauksme, zema cinka uzsūkšanās. , palielināta sirdslēkmes un ūdens aiztures iespējamība. Ksenoestrogēnu klātbūtne (līdzīgi estrogēniem, bet tie netiek ražoti organismā) izjauc dabisko hormonālo līdzsvaru un izraisa agrīnu andropauzes sākšanos. Šie ksenoestrogēni ir mūsu pastāvīgās iedarbības uz dažādiem mūsdienu dzīves produktiem rezultāts. Īss ksenoestrogēnu avotu saraksts:
  • Pesticīdi
  • Herbicīdi
  • Plastmasas iesaiņojumi
  • Plastmasas dzeramās pudeles.
  • Gaļa no dzīvniekiem, kas audzēti, izmantojot barību, kas bagāta ar hormoniem
  • Mazgāšanas līdzekļi
  • Piesārņojums
Doktors Allans Lībermans no Darba centra

Viena no iespējamām atbildēm uz dzimumtieksmes krišanu ir cinks. Cinks ir ļoti svarīgs veselīgai prostatas, sēklinieku, imūnsistēmas darbībai, brūču dzīšanai un ir daļa no aptuveni 300 enzīmiem. Ir vairākas dabīgas augu tabletes, kas var palielināt spermas daudzumu un vispārējo libido tikai tāpēc, ka tās ir lielisks cinka avots. Ja jūtat, ka vairs nevēlaties pēc seksa, kā agrāk, vai ja ārsts jums teica, ka jūsu spermatozoīdu skaits ir mazāks nekā parasti, jums vajadzētu mēģināt. Atbrīvošanās no neveselīga dzīvesveida izvēles, vingrošanas un šo sēklu uzlabojošo tablešu kombinācijai vajadzētu būt pietiekamai, lai atjaunotu vajadzību pēc seksa un visu prieku, ko sniedz seksuālā apmierinātība.

Maza spermas apjoma un vājas ejakulācijas cēloņi: aptaukošanās

Ar aptaukošanās izplatīšanos industrializētajā pasaulē un virkni brīdinājumu par šo pieaugošo problēmu no pārējās pasaules ir uzdoti daudzi jautājumi par to, kā aptaukošanās ietekmētu miljoniem dzīvību. Viens no šādiem jautājumiem ir šī raksta nosaukums. Pagaidām nav veikti pētījumi, lai noteiktu, vai aptaukošanās tieši ietekmē spermas kvalitāti, taču zinātne jau ir identificējusi vairākas netiešas saiknes starp aptaukošanos un dzimuma un spermas kvalitātes samazināšanos.

Mēs zinām, ka cilvēki ar lieko svaru un aptaukošanos mēdz samazināt pūles, kad vien iespējams. Tam ir liela ietekme uz seksu, jo regulāras pūles ir ļoti svarīgas testosterona sekrēcijai organismā. Testosterons neregulē spermas kvalitāti, taču tas ietekmē dzimumtieksmi un vīriešu libido un spermatogēno audu augšanu sēklinieki. Tieši šie audi veic spermas ražošanu. Normālā testosterona līmeņa pazemināšanās, kas noteikti notiek ar katru “dīvāna kartupeļu” cilvēku, kurš mēdz izvairīties no piepūles, noved pie libido samazināšanās. Personu vairs neinteresē sekss tik daudz kā agrāk, un viņš no tā negūst tik lielu prieku kā agrāk. Apvienojumā ar biežu iedarbību uz vielām, kas atdarina estrogēna hormona iedarbību, zems testosterona līmenis var izraisīt dzimumlocekļa un sēklinieku saraušanos.

Turklāt cilvēkiem, kuriem ir liekais svars vai aptaukošanās, var būt nesabalansēts uzturs, kas mēdz izlaist pārtiku, kas bagāta ar cinku. Cinks ir viens no svarīgākajiem minerāliem, kas cilvēka organismā nonāk ar pārtiku. Tas ir atrodams austerēs, pupās, riekstos un sēklās. Cinka deficīts, ko izraisa nepietiekama cinka uzņemšana vai uzsūkšanās, ir matu izkrišana, ādas bojājumi un ķermeņa audu izšķērdēšana. Cinks ir ļoti svarīgs spermas ražošanai un spermas kvalitātes un kustīguma uzturēšanai, un ir pierādīts, ka tas palīdz palielināt spermas apjomu. Ja nav pietiekami daudz cinka, spermas kvalitāte cietīs.

Maza spermatozoīdu daudzuma un vājas ejakulācijas cēloņi: seksuālās veiktspējas trauksme

Labs sekss ir labvēlīgs ķermenim un veselībai, pārāk daudz tā var izraisīt ar seksu saistītas slimības un pat atkarību no seksa. Dažreiz šī atkarība sākas labas seksuālās veiktspējas dēļ, kas izraisa biežu seksu ar partneri vai citiem cilvēkiem. Rezultātā šī persona nevar izturēt nevienu dienu bez seksa ar kādu, pat maksāt prostitūtām, lai tikai to darītu. Sekss ar svešiniekiem var izraisīt HIV vai STS attīstību cilvēka organismā.

Seksa atkarību izraisīja cilvēki, kuri izmanto seksu kā izeju savām problēmām un dzīves stresam. Tā kā viņi ir emocionāli un garīgi iztukšoti, viņi izmanto seksu, lai gūtu prieku un labu pašsajūtu, izmantojot seksuālo sniegumu. Katru dienu viņi turpina to darīt, lai izdzīvotu vienu dienu. Tā kā viņi kļūst atkarīgi no seksa, viņiem ir grūti kontrolēt savas seksuālās vēlmes. Attiecīgi masturbācija ir viens no seksa atkarības veidiem, kad vīrietis kļūst atkarīgs no priekšmetiem, lai gūtu prieku un komfortu. Dažreiz cilvēki, kas masturbē, nevēlas nodarboties ar seksu ar īstiem cilvēkiem. Viņi labprātāk paliktu savā iekāres un iztēles pasaulē, jo izliekas, ka viņu fantāziju objekts sniedz seksuālu gandarījumu. Lai gan seksuālā atkarība var būt nopietna atkarība, tā ir izārstējama un ārstējama, dodoties uz ārstniecības centriem, kur var atklāti runāt par personas seksa jautājumiem. Tādā veidā cilvēks kļūs labāks un sāks dzīvot bez nepieciešamības pēc seksa.

Viena no skumjākajām lietām, kas ar kādu varētu notikt, būtu uzzināt, ka sekss nav tik labs kā agrāk. Var būt dažādas problēmas, piemēram, jūs nevarat sasniegt erekciju vai ir problēmas ar dzimumlocekļa izmēru vai orgasms nav īsti spēcīgs. Par laimi, mūsdienu medicīna var palīdzēt vīriešiem ar visām šīm nepatikšanām, jūs varat palielināt spermas daudzumu, palielināt dzimumtieksmi un vispārējo sniegumu.

Spermas ražošanas palielināšana 

Kāpēc dažiem vīriešiem ir jāpalielina spermas ražošana? Ir daudz faktoru, kas liek viņiem to darīt. Pirmkārt, vīrieši vēlas uzlabot savu auglību un orgasma intensitāti.

Ja viņš vēlas palielināt spermas ražošanu, ir jāveic noteikti pasākumi. Mūsdienās vīrieši var izmantot neticamus sasniegumus vīriešu seksuālās veselības zinātnē, kas uzlabos viņu potenci, spermatozoīdu daudzumu un var padarīt orgasmu spēcīgāku. Oficiālā medicīnas zinātne arī atbalsta šos produktus.

Pēdējo desmit gadu laikā ir veikti daudzi pētījumi par vīriešu seksuālo veselību. Ārsti iesaka lietot uztura bagātinātājus, lai risinātu vīriešu seksuālās problēmas. Ja jūsu mērķis ir palielināt spermas ražošanu, nav labākas metodes, kā to izdarīt, kā lietot uztura bagātinātājus, kas ir paredzēti šim nolūkam. Uztura bagātinātāju lietošana nav vienīgā pieejamā metode, taču tā ir ļoti labvēlīga. Veselības aprūpes sniedzēji norāda, ka tas ir drošs un efektīvs, un parasti pat efektīvāks nekā dzimumlocekļa vingrinājumi.

Mūsdienās preču skaits šajā jomā ir liels. Lai sasniegtu norādīto rezultātu un palielinātu spermas ražošanu, tika izstrādāta īpaša metode. Starp dažādiem patīkamiem rezultātiem šie produkti ir kopumā labāka seksuālā reakcija un veiktspēja, īpaši intensīvi un ilgāki orgasmi, lielāks spermas daudzums ar baltāku, īpaši spēcīgu izskatu un tekstūru, labāku ejakulāciju un paaugstinātu kontrakciju stiprumu.

Ir labi zināms fakts, ka daudzas sievietes šķiras no partneriem, ja tie nesniedz viņiem gandarījumu par seksu. Prieks ir tikpat svarīgs kā drošība. Sievietēm patīk vīrieši, kuri izraisa viņu seksuālo uztraukumu un uzrunā viņus. Viņiem patīk vīrieši, kuri maisa viņu asinis. Vīriešu spēja ir ļoti atšķirīgs aspekts, ko katra sieviete vēlas, lai viņas partneris būtu.

Tas ir milzīgs iemesls vīriešu piedevām. Ir dažādi līdzekļi un dabīgi uztura bagātinātāji, kas ļauj vīriešiem palielināt spermas ražošanu. Viena no plaši izmantotajām metodēm ietver multivitamīnu kompleksu uzņemšanu. Tas palīdz pārvarēt dažas stresa un slikto ieradumu sekas.

Vēl viena izeja ir dienas laikā dzert daudz ūdens. Turklāt atcerieties, ka regulāri fiziski vingrinājumi uzturēs jūsu ķermeni formā un vīrišķās funkcijas pienācīgā līmenī. Ļoti rūpīgi apsveriet savu diētu. Centieties samazināt burgeru un citu ātrās ēdināšanas lietu daudzumu, bet palieliniet svaigu un dabīgu produktu daudzumu. Ja ne atmest, tad vismaz kontrolējiet savus smēķēšanas ieradumus. Smēķēšanas kaitējums spermas skaitam un apjomam, kā arī libido kopumā ir zinātniski pierādīts. Dzeršanai arī jābūt atbildīgai. Nedomājiet, ka jums ir jāaizmirst par alkoholu, bet tas ir jāierobežo. Neaizmirstiet par labu atpūtu. Ja katru nakti pietiekami gulēsit, jūs būsiet enerģijas un dzimumtieksmes pilns. Un visbeidzot mums jāsaka, visu laiku izbaudiet aktīvu patīkamu seksuālo pieredzi - tas uzturēs jūs formā un enerģisku.

No daudzajiem pieejamajiem līdzekļiem spermas ražošanas palielināšanai labākās ir dabīgās apjoma tabletes. efektīvs. Jums ir jāizvēlas sev piemērotākais variants. Pirms galīgās izvēles veikšanas būtu lieliska ideja konsultēties ar savu ārstu. Noderīgus un praktiskus padomus var sniegt tikai ārsts, kurš zina gandrīz visu par jūsu veselību. Tad jūs būsiet pārliecināts, ka jūsu izvēlētā metode dos vislabāko iespējamo efektu un jūs sasniegsiet savu mērķi, palielināsiet spermas ražošanu. Atstājiet savas rūpes malā. Izvēlieties sev piemērotāko alternatīvu

Komentāri

Šī emuāra populārākās ziņas

Zems sieviešu libido: sieviešu seksuālo disfunkciju izpratne un pārvarēšana

Daudzu gadu laikā vīrieši saņēma daudzas iespējas atrisināt problēmas, ar kurām viņi saskārās tuvībā. Libido samazināšanās var būt piemērs problēmai, ar kuru viņi varētu saskarties. Sievietes bieži cieš no tieši tādām pašām problēmām, taču šie gadījumi netiek atklāti apspriesti un šķiet, ka tādu nav. Tas tā nav. Tie pastāv, neskatoties uz to, ka par tiem nerunā. Sievietēm ir tendence attīstīties arī seksuālai disfunkcijai, ko sauc par sieviešu seksuālo disfunkciju . Tika veiktas vairākas aptaujas un pētījumi, un lielākā daļa no tiem nonāca pie secinājuma, ka sieviešu seksuālās disfunkcijas, sieviešu libido problēmas , un nepārtraukta neapmierinātība pakāpeniski izposta visu seksuālo dzīvi, un tas rada nopietnus šķēršļus attiecībās starp vīrieti un sievieti. Tas pat var izraisīt attiecību beigas. Tātad negatīvās sekas var būt ļoti nopietnas un postošas. Atklājot sieviešu seksuālās disfunkcijas cēloņus, viņi visi bija vienisprātis, ka šim gadījumam nepieciešama tūlītēja uzmanība un tas

Visaptverošs ceļvedis krūšu palielināšanai: dabiski līdzekļi vai ķirurģija?

Krūšu palielināšana Simtiem tūkstošu sieviešu visā pasaulē vēlas, lai viņām būtu lielākas krūtis. Tomēr lielākā daļa no šīm sievietēm nekad neveicinās krūšu palielināšanu. Lai gan viņas labprāt vēlētos iegūt lielākas krūtis, šīs sievietes nevēlas pakļaut sevi briesmām vai nevainojumiem, ko rada krūšu palielināšanas operācija – un kurš gan varētu viņas vainot? Atklāti sakot, lielākā daļa krūšu palielināšanas operāciju rada nevainojamus rezultātus. Pat sievietes, kuras izvēlas pieticīgu B-kausa vai C-kausa uzlabojumu, var iegūt nedabiskus vai nelīdzenus implantus. Ja ņem vērā, ka sievietēm, kurām ir implanti, vēzis ir par 21% vairāk, šķiet, ka operācija nav tā vērta. Vairums inteliģentu sieviešu labprātāk dzīvos ar A-kausu, nevis tērētu tūkstošiem dolāru, apdraudot savu veselību, lai viņiem būtu lielākas krūtis. Labās ziņas ir tādas, ka ir pieejama pilnīgi dabiska augu alternatīva. Pētījumi liecina, ka sievietes, kuras lieto krūšu palielināšanas tabletes , piedzīvo daudzas no pozitīvām

Kas ir pinnes? Visaptverošs pūtīšu, pūtīšu un melngalvju pārskats: simptomi, cēloņi, ārstēšanas iespējas.

Ar visām šīm runām par pūtītēm mēs varētu arī mēģināt nedaudz definēt stāvokli. Pinnes ir bieži lietots nosaukums porām, kuras aizsprosto sebums (pazīstamas arī kā baltās pūtītes un melngalvju punkti), pūtītēm, mezgliņiem vai cistām, kas var parādīties uz sejas, kakla, pleciem, krūtīm, muguras, augšdelmiem un augšstilbiem. Lielākā daļa pusaudžu un liela daļa pieaugušo cieš no pūtītēm vairāk vai mazāk ilgāku laiku. Nosacījums nav ierobežots nevienai vecuma grupai, rasei vai dzimumam. Tas skar simtiem miljonu cilvēku visā pasaulē. Lielākās problēmas ar pūtītēm ir nepatīkamais pūtīšu izskats un rētas, ko tās var atstāt pēc sevis. Pinņu veidi Lai gan pūtītes ir visizplatītākā pūtīšu forma, un ar ko visbiežāk saskaras vai ar kurām cieš lielākā daļa cilvēku, jums jāzina, ka pastāv arī citi pūtīšu veidi. Vienkāršākā forma ir acne vulgaris, kurā ir tikai komedoni, vienkāršākais no bojājumiem. Bojājumi ir nelieli ādas plankumi, ko skārusi pūtītes, lai gan termins “bojājums” neaprobežoja