Pāriet uz galveno saturu

Visaptverošs ceļvedis krūšu palielināšanai: dabiski līdzekļi vai ķirurģija?

Krūšu palielināšana

Simtiem tūkstošu sieviešu visā pasaulē vēlas, lai viņām būtu lielākas krūtis. Tomēr lielākā daļa no šīm sievietēm nekad neveicinās krūšu palielināšanu. Lai gan viņas labprāt vēlētos iegūt lielākas krūtis, šīs sievietes nevēlas pakļaut sevi briesmām vai nevainojumiem, ko rada krūšu palielināšanas operācija – un kurš gan varētu viņas vainot?


Atklāti sakot, lielākā daļa krūšu palielināšanas operāciju rada nevainojamus rezultātus. Pat sievietes, kuras izvēlas pieticīgu B-kausa vai C-kausa uzlabojumu, var iegūt nedabiskus vai nelīdzenus implantus. Ja ņem vērā, ka sievietēm, kurām ir implanti, vēzis ir par 21% vairāk, šķiet, ka operācija nav tā vērta. Vairums inteliģentu sieviešu labprātāk dzīvos ar A-kausu, nevis tērētu tūkstošiem dolāru, apdraudot savu veselību, lai viņiem būtu lielākas krūtis.

Labās ziņas ir tādas, ka ir pieejama pilnīgi dabiska augu alternatīva. Pētījumi liecina, ka sievietes, kuras lieto krūšu palielināšanas tabletes, piedzīvo daudzas no pozitīvām sekām, ko tās radītu pieplūdums estrogēns. Rezultāts ir lielākas, tvirtākas, pilnīgākas krūtis, kā arī ar PMS un menopauzi saistīto simptomu samazināšanās. Drošām, dabīgām un skaistām krūtīm risinājums ir krūšu palielināšanas tabletes.

Dabiska krūšu palielināšana

Ja sievietēm jautātu, kura sievietes ķermeņa daļa viņām patīk vismazāk, gandrīz katra sieviete pieminētu viņas krūtis. Stingras, pilnas, lielas krūtis acīmredzami nav izplatītas sieviešu vidū. Daudzas sievietes meklē krūšu palielināšanu, un lielākā daļa domā par lielāku krūšu operāciju.

Lai gan neviena no alternatīvajām krūšu palielināšanas procedūrām nepiešķirs sievietei Holivudas zvaigznes krūtis, izmantojot pareizos uztura bagātinātājus, krūšu izmērs var palielināties līdz pat divām krūzītēm, piešķirt tvirtumu un parādīt pamanāmas atsevišķo krūšu formas.

Ja vēlaties izmēģināt dabiskas krūšu palielināšanas tabletes, jums vajadzētu apskatīt atsauksmes, atsauksmes un, iespējams, tiešsaistes forumus. Vai viņi visi izskatās tā, it kā tos būtu sacerējis viens cilvēks? Vai arī tie izskatās īsti un tos publicējuši īsti klienti? Ja viņi visi lasa par vienu un to pašu, esiet aizdomīgs.

Dabisku krūšu palielināšanu nevajadzētu uzskatīt par ātru risinājumu. Tāpat kā ar visām ārstniecības augu dabiskajām metodēm, krūšu palielināšana var ilgt nedēļas un mēnešus, lai sasniegtu vēlamos rezultātus. Taču, ja ir pacietība, augstas kvalitātes augu izcelsmes produktu lietošana krūšu palielināšanai vairos sievietes pašlepnumu un sniegs viņai daudz labāku priekšstatu par sevi, ar nelielu krūšu palielināšanas palīdzību.

Krūšu pašpārbaude labākai krūšu veselībai

Veselīgas pārmaiņas dzīves laikā: ikmēneša krūšu pašpārbaude ir labākais veids, kā uzzināt par cikliskajām izmaiņām jūsu krūtīs. Jūs iepazīsiet teritoriju labāk nekā jūsu veselības aprūpes komanda un viegli pamanīsit izmaiņas. Ikgadējā klīniskā pārbaude palīdz dokumentēt jūsu krūšu veselību, tāpēc regulāri pierakstieties uz tikšanos! No pubertātes līdz menopauzei jūsu krūtis piedzīvos daudzas izmaiņas, ko ietekmē hormoni, diēta un vingrinājumi. Lielākā daļa no šīm izmaiņām ir dabiskas un veselīgas!

Pusaudžu gadi (pubertāte): pusaudža gados, sākoties jūsu ikmēneša ciklam, jūsu ķermenī sākas nobriešanas process, un jūs iegūstat izliekumus un varat pamanīt ādas izmaiņas (piemēram, pūtītes) un pat matus. var mainīt krāsu vai tekstūru. Arī šajā laikā attīstās krūšu audi, kas sākumā var būt blīvi un stingri, īpaši, ja jums ir mazas krūtis. Ģimenes līdzība: šajā posmā vēl nav par agru uzzināt savu ģimenes veselības vēsturi, tāpēc jautājiet savām sieviešu dzimuma radiniekiem (mātei, tantēm, vecmāmiņai), vai viņām nav bijušas fibrocistiskas problēmas ar krūtīm vai kādas regulāras cistas. Ja tā, iespējams, arī jūs tos pieredzēsit. Neuztraucieties — cistas ir labdabīgas, taču jūs vēlaties zināt, kur tās atrodas un vai tās nāk un iet, lai tās varētu atšķirt no citām jūsu krūšu pazīmēm.

Vairāk izliekumu un bērnu (bērnu dzimšanas gadi): kad jūsu ķermenis būs gatavs mātei, ja jūs ieņemat un dzemdējat bērnus, kā arī tad, ja barojat bērnus ar krūti, tas radīs vairāk izmaiņu jūsu krūtīs, jo kā arī pārējā ķermeņa daļā. Grūtniecības laikā krūtis var kļūt lielākas un jutīgākas, un tām var būt nepieciešams vairāk atbalsta. Šajā laikā neaizmirstiet par savu GSE, iepazīstieties ar izmaiņām. Atcerieties, ka grūtniecība un barošana ar krūti palīdzēs samazināt krūts vēža risku.

Nobriedums (menopauze): menopauze rada izmaiņas arī jūsu krūtīs, jo samazinās estrogēna un progesterona līmenis, jūsu krūšu audi var kļūt mazāk stingrāki un var atšķirties nekā pusaudža gados un reproduktīvā vecumā. Sekojiet līdzi krūšu pašpārbaudēm arī šajos gados, lai parastās izmaiņas jums būtu zināmas. Šķiet, ka mazāk blīvos krūšu audos ir vairāk izciļņu un izciļņu, taču atcerieties, ka 90% krūšu izciļņu ir labdabīgi.

Pareiza krūšu palielināšanas risinājuma izvēle

Jūs varat justies neapmierināti un apmulsuši, izsijājot lielu skaitu krūšu palielināšanas produktu. Dažreiz var būt grūti nezināt, kuri no risinājumiem ir nesāpīgi un pilnīgi dabiski. Ja jums ir pieejama visa atbilstošā informācija, varat viegli izdarīt pareizo krūšu palielināšanas risinājumu, kas lieliski atbilst jūsu vajadzībām.

1. Krēmi. Sintētiskie hormoni ir krūšu palielināšanas krēmu pamatelementi. Tie ir saistīti ar tādām letālām slimībām kā vēzis un sirdslēkme. Ir jānosaka šādu nepārbaudītu risinājumu ilgstoša negatīvā ietekme; tāpēc tam ir liels skaits negatīvu iznākumu.

2. Vēl viens līdzeklis, hormonu injekcija krūšu audos, var izraisīt vēl bīstamākas blakusparādības, lai gan sniedz noteiktus rezultātus.

3. Krūšu ķirurģija. Daudzas sievietes izvēlas šo metodi, jo viņas nekavējoties atbrīvojas no atbildības. Tomēr uz jūsu ādas noteikti būs rētas. Turklāt krūšu implanti var darboties neparedzami un kavēt krūts vēža diagnostiku.

4. Krūts sūkņi. Tas var izkropļot jūsu krūtis vai pat izraisīt krūts vēzi! Sūknēšana ir nedabiska ķermenim un ilgstoši var būt ļoti nedroša.

5. Vingrinājumi. Speciālie vingrinājumi krūšu palielināšanai ir diezgan droši un nav dārgi, taču nav pierādījumu par to efektivitāti.

6. Pērkot speciālu apakšveļu - korsetes un krūšturus - neatkarīgi no tā, ka tas ir diezgan dārgs, darbojas tikai tad, kad tas ir uzvilkts. Dažreiz apakšveļa padara jūsu krūtis mākslīgas un neparastas. Turklāt tas liek sievietēm justies neērti, noliekot viņas partnera priekšā.

7. Krūts tabletes. Zāļu krūts tabletes ir izgatavotas bez konservantiem, ķīmiskām vielām, sintētiskiem hormoniem vai krāsvielām. Krūšu tabletes padarīs jūsu krūtis tvirtākas, gludākas un lielākas. Tu jutīsies un izskatīsies jauneklīgāks. Augu izcelsmes krūšu palielināšanas tabletes negatīvi neietekmē jūsu vispārējo veselību. Ņemot vērā, ka komponenti var uzsūkties jūsu asinsrites sistēmā, ir ļoti svarīgi, lai jūs izmantotu krūšu palielināšanas šķīdumu, kas nesatur ķīmiskus savienojumus. Izvēloties risinājumu ar ķīmiskām vielām, jūs patiešām apdraudat savu veselību un nākotnē var rasties lielas problēmas.

Kas attiecas uz dabiskajām krūts tabletēm, tās nesatur nekādas kaitīgas sastāvdaļas. Varat būt drošs, ka jūs neapdraudēsit nekādas smaržvielas vai parabēnus. Krūts tabletes nodrošina netoksisku veidu, kā iegūt lielākas krūtis, kuras vēlaties.

Krūts tabletes tagad piedāvā daudzi ražotāji, un sievietes dzird visdažādākos sludinājumus, kas sola lielākas un skaistākas krūtis. Ir grūti izvēlēties pareizo krūšu palielināšanas risinājumu. Lai to izdarītu, ieteicams apsvērt visu pieejamo risinājumu priekšrocības un trūkumus. Daži krūšu palielināšanas forumi ar komentāriem par produktu un pieredzējušiem lietotājiem var jums palīdzēt. Tur jūs varat atrast visas atbildes uz jautājumiem par sekām, salīdzināt lietotāju viedokļus par šīm kontracepcijas tabletēm.

Jūsu uzmanību ir pelnījuši tikai tie krūšu palielināšanas risinājumi, kas reāliem klientiem nodrošina lieliskus rezultātus. Jūsu pareizā krūšu palielināšanas risinājuma izvēle ir jāapliecina ar citu sieviešu atsauksmēm, ka tas palīdzēja viņām atrisināt krūšu problēmas.

Ir skaidrs, ka produkts, no kura guvušas labumu daudzas sievietes, visticamāk, palīdzēs arī jums. Ja izvēlēsities to, jūs iegūsit arī lielākas, tvirtākas un jauneklīgākas krūtis. Tomēr izvairieties no krūšu palielināšanas tabletēm ar daudzām negatīvām atsauksmēm. Pavadiet vairāk laika izmeklēšanai krūšu palielināšanas forumā!

Krūšu palielināšanas priekšrocības

Katra sieviete vēlas izskatīties labāk un pievilcīgas pilnas krūtis. Sievietēm nav nekas neparasts, ja tām ir dabiski skaistas, stingras un lielas krūtis. Tomēr daži no mums vēlas izskatīties pievilcīgāki un uzskata, ka mērķi var sasniegt ar lielākām krūtīm. Palielinot krūtis, iespējams uzlabot savu izskatu un pašapziņu.
Tādējādi jums būs lielāks krūzes izmērs, kā arī daudz stingrības. Ja jūs izskatāties lieliski, jūs jūtaties tāpat. Visas depresijas vai nemiera pazīmes pazūd. Ar lielākām krūtīm izskatīsies pievilcīgāka, pārstās rasties pašcieņas problēmas, sāksi pirkt dažādus, daudz modernākus apģērbus, par taviem favorītiem kļūs kleitas ar zemu kakla izgriezumu un T-krekli.
Jūs izvēlēsities arī ķermeni pieguļošus kreklus. Jūsu uzlabotais izskats radīs emocionālu un psiholoģisku mieru.

Atcerieties, ka tikai dabiskas krūšu palielināšanas tabletes liks jums izskatīties krāšņi un veselīgi! Jūsu mazās vai nokarenās krūtis paliks pagātnē. Ir tik vienkārši iegūt skaistas, pilnas un tvirtas krūtis.

Krūšu palielināšanas rezultāti

Mūsdienās daudzas sievietes nolemj palielināt savas krūtis. Bet ir lietderīgi padomāt par tās cēloņiem un iespējamiem rezultātiem, un tikai tad doties un veikt operāciju. Operāciju veikušas daudzas sievietes, taču katrai tās rezultāti būs atšķirīgi, jo visas sievietes ir unikālas.

Pirmā lieta, kas jums jāpadomā, ja vēlaties veikt operāciju, kuras mērķis ir krūšu palielināšana, ir tās iemesls, t.i., kāpēc vēlaties to veikt. Katrā gadījumā ķirurgam ir saruna ar pacientu par to, un šī saruna ir ļoti detalizēta. Ir ļoti svarīgi zināt, kāpēc jūs to darāt. Dažas sievietes to dara tāpēc, ka kāds viņām ir teicis, ka tas jādara, vai arī ir sievietes, kas vēlas izskatīties kā pasaulslavenas modeles.
Bet tieši šajos divos gadījumos pacientes var būt diezgan sarūgtinātas, redzot krūšu palielināšanās rezultātu. Bet rezultāts, visticamāk, būs diezgan apmierinošs, ja veiksit operāciju patiesa iemesla dēļ.

Tādējādi ir ļoti svarīgi padomāt par atšķirību starp krūšu palielināšanas rezultātiem, ko vēlaties redzēt, un tiem, kurus jūs patiešām varētu redzēt. Dažām sievietēm ir ievērojamas sāpes, kas ir daudz spēcīgākas, nekā viņas domāja. būt. Līdz ar to viņiem atvaļinājumā jāpavada vairāk laika, nekā viņi gaidīja.

Vēl viena lieta, par kuru jāpadomā, ir rēta, kas var būt krūšu palielināšanas operācijas rezultāts. Rētu ir iespējams noņemt, ja sieviete lieto kādu speciālu krēmu, taču rētas izzušanas periods ir atkarīgs no organisma.

Rezumējot to, katrai sievietei vajadzētu padomāt par operācijas rezultātiem, īpaši par tās sekām. Ir svarīgi padomāt par emocionālajām un ķermeņa izmaiņām, kas rodas krūšu palielināšanas operācijas rezultātā, un ir ļoti svarīgi paturēt prātā, ka rezultāti var atšķirties no gaidītā.

Zāļu krūšu palielināšana

Zāļu krūšu palielināšanai tiek izmantoti dažādi augi, lai veicinātu krūšu augšanu. Lai gan visi ir atšķirīgi, ir daži parasti lietoti augi. Augu krūšu palielināšana var būt tablešu, krēmu vai šķidrumu veidā. Citi uzņēmumi piedāvā aerosolus. Garšaugi, ko izmanto dažādās augu krūšu palielināšanas klasēs, var atšķirties, bet galvenokārt tie ir zāģa palmetto, savvaļas jamss, Damiana, svētais dadzis, Dong Quai un fenheļa sēklas.

Aplūkojot augu krūšu palielināšanos, vispirms veiciet mājasdarbu. Jums jāapzinās, ka augu izcelsmes krūšu palielināšanai nav ātru krūšu operācijas rezultātu. Tomēr nav blakusparādību: rētas, sāpes vai atveseļošanās laiks, kas jācieš. Pārliecinieties, ka zināt komponentus jebkurā augu izcelsmes krūšu palielināšanas produktā, kuru apsverat. Meklējiet sastāvdaļu drošību un efektivitāti un apsveriet citas izvēles iespējas, ja jums ir alerģija pret augiem. Konsultējieties ar savu ārstu, ja lietojat kādas zāles.

Pēc daudziem pētījumiem dažādās valstīs, pētījumi liecina, ka ārstniecības augi norāda uz estrogēnu un reģenerējošu iedarbību uz sievietes ķermeni, īpaši uz krūtīm, gurniem, sejas un ķermeņa ādu, matiem un maksts epitēlija audiem. Tādējādi uzlabojiet sieviešu sekundāro dzimuma īpašību izskatu un arī ādas skaistumu.

Kad domājat, ka esat atradis pareizo augu krūšu palielināšanas produktu, pārbaudiet uzņēmumu. Labākie uzņēmumi sniedz informāciju par to, ko augu krūšu palielināšana var darīt un ko tā nevar; un arī pateikt, kad nav prātīgi lietot noteiktus augus. Piemēram, dažus augu izcelsmes līdzekļus krūšu palielināšanai nevajadzētu lietot grūtniecības laikā.

Labākais krūšu uzlabošanas līdzeklis: krūšu tabletes

Lielākajai daļai dāmu patīk, kā izskatās viņu krūtis, līdz sākas novecošanās process. Laika gaitā krūtis maina formu, izmērus, kopējo izskatu, beidzot tās nolaižas. Novecojušas bezveidīgas krūtis ir ptozes sekas. Ir pierādījumi, ka sievietes krūtis parasti maina savu izskatu pēc grūtniecības un zīdīšanas. Āda ar laiku zaudē savu elastību, un krūtis nokarājas arvien vairāk.

Daudzas sievietes pieņem lēmumu atrisināt šo problēmu, izmantojot krūšu palielināšanas operāciju. Amerikas Estētiskās plastiskās ķirurģijas biedrība norāda, ka aptuveni 50 000 sieviešu kļūst par klīniku klientiem, kurām tiek veikta krūšu palielināšanas operācija. Nav nekādu grūtību ne mazākajā mērā - operācija var ilgt ne vairāk kā vienu līdz trīs stundas.
Neatkarīgi no sāpēm operācijas laikā un pēc tās, tipiska sieviete var doties uz darbu un sākt savu ikdienas rutīnu vienas nedēļas laikā. Bet pēc operācijas vienmēr ir bažas par dažiem negatīviem aspektiem. Jebkurā gadījumā ne visi ir psiholoģiski gatavi krūšu palielināšanas operācijai. Tie, kas baidās no ķirurģiskas procedūras, bet vēlas elastīgu jauno krūšutēlu, izvēlas augu dziedniekus.

Krūts tabletes ir populārākās starp šādām alternatīvām dabīgām zālēm krūšu augšanai. Šo tablešu augu formula ir balstīta uz fitoestrogēnu (augu estrogēnu), kas sievietes organismā izraisa prostaglandīnu veidošanos, kas savukārt beidzas ar krūšu dziedzeru sabiezēšanu. Krūšu tablešu priekšrocība ir tā, ka tās ir pieejamas un pieejamas, un tās var iegādāties bez ārsta ieteikuma. Krūšu palielināšanas tabletes var palīdzēt palielināt estrogēna daudzumu un palielināt krūšu audus.

Krūšu tabletes satur dabiskas sastāvdaļas, kas ir iekļautas daudzos šāda veida preparātos un var uzlabot krūtis. Tie ir:
  • Ir zināms, ka pienenēs ir daudz fitoestrogēnu. Jūs varat lietot tās lapas vai saknes, vai abas, vai nu kā piedevu, vai kā dzērienu. Vēl viens labs iemesls, kāpēc lietot pienenes, ir tas, ka tas vairo enerģiju un liek dzīvot ilgāk.
  • Dong Quai sakne: vēl viena metode fitoestrogēnu iegūšanai. Turklāt tas darbojas krūšu palielināšanai. Un daudzas dāmas noteikti novērtēs vēl vienu šī auga priekšrocību, proti, tā spēju mazināt menstruālās kolikas.
  • Fenheli lieto kā tēju vai kā piedevu krēmam vai losjonam. Sievietes to var uzklāt uz krūtīm. Kā afrodiziaks, fenhelis ārstē dzimumtieksmi gan vīriešiem, gan sievietēm. Tas ir bagāts ar estrogēnu elementiem un augu barības vielām. Ja vēlaties pastiprināt dzimumtieksmi, izmantojiet fenheli kā pārtiku vai ārstēšanu.
  • Fenugreek bija viena no sastāvdaļām, ko izmantoja sievietes no Tuvajiem Austrumiem, kas dzīvoja harēmos. Viņi izvēlējās mātītes kā garšaugu krūšu palielināšanai. Fenugreek uzsver krūšu augšanu, izmantojot īpašus sievišķos hormonus, steroīdu prekursorus. Tam ir arī liels augu ķīmisko vielu daudzums.
  • Savvaļas jamss labi saskan ar mātītes saturu, jo tajā ir arī daudz augu barības vielu. Visas šīs sastāvdaļas tiek uzskatītas par krūšu palielināšanas komponentiem. Bet vēl svarīgāk ir tas, ka savvaļas jamss var palīdzēt PMS laikā vai atbalstīt menopauzes problēmas.
  • Pueraria Mirifica: šī pēdējā sastāvdaļa sajauc visu iepriekš aprakstīto augu īpašības. Tas palīdz menopauzes laikā, uzlabo ādas un krūšu stāvokli, aptur novecošanās procesu un uzlabo asinsriti.


Minētie līdzekļi ir izplatīts krūšu augšanas tablešu sastāvs. Pirms krūšu tablešu iegādes pārbaudiet sastāvdaļu sarakstu, jo tajā ir jābūt dabīgiem augiem, kurus jūs jau zināt. Ja izvēlaties noderīgas krūšu palielināšanas tabletes, varat būt pārliecināts, ka mēneša laikā jūsu krūtis būs lieliski pilnīgākas, apaļākas, patiešām apburošas un lielas.

Krūšu tablešu priekšrocības

Jūs jutīsities daudz labāk par sevi un dzīvi ap jums. Lielāka uzticēšanās sievietei maina apstākļus. Viņa ar lielu prieku skatīsies uz savu atspulgu. To vienmēr pamana, kad dāmas jūtas labi un tas padara viņas laimīgākas! Krūšu tabletes nodrošinās jums šo lielisko sajūtu!

Krūts kontracepcijas tabletēs jāiekļauj augstākās kvalitātes augu izcelsmes sastāvdaļas, un katra sastāvdaļa būs vērsta uz dabiskās augšanas stimulēšanu, bet droša un dabiska izcelsme nav problēma.

100% naudas atdošanas garantija ir papildu pluss un ieguldījums produkta drošībā. Jūs neriskējat, iegādājoties krūšu tabletes, pat naudu!

Krūšu palielināšana: blakusparādības

Atkarībā no tā, kādu krūšu palielināšanas veidu izvēlaties, tās būs dažādas blakusparādības. Blakusparādības nav tikai negatīvas, bet dažas no tām ir. Citi ir pozitīvi. Tāpēc noteikti labi izprotiet, ko sagaidīt, pieņemot šo dzīvi mainošo lēmumu.

Zāļu krūšu palielināšanas blakusparādības

Unikālais augu un minerālvielu maisījums, kas atrodams augu krūšu palielināšanā, ir spēcīgas zāles, ko izmanto daudzu slimību ārstēšanai. Tomēr kopā tie ir ceļojums uz spēku, kas maina jūsu hormonu modeļus.

Šīs hormonu izmaiņas var pozitīvi ietekmēt menstruālā cikla regulēšanu. Bet, no otras puses, ir aizliegts lietot augu izcelsmes tabletes, ja esat grūtniece vai barojat bērnu ar krūti. Lai gan nav konkrētu pierādījumu, ka problēma pastāv, pastāv neliela iespēja, ka tā var kaitēt jūsu mazulim vai nedzimušam auglim.

Krūšu implantu ķirurģijas blakusparādības

Vispretrunīgākais ir tas, ka ir veikti daudzi pētījumi, lai noskaidrotu krūšu implantu negatīvo ietekmi uz veselību. Acīmredzot silikona krūšu implanti, kurus FCC aizliedza 1992. gadā, tika uzskatīti par nedrošiem, jo ​​tie, iespējams, ir noplūduši sieviešu ķermenī un nodarījuši viņām neatgriezenisku kaitējumu.

Mūsdienās tiek izmantots sāls šķīdums, un, lai gan tas nešķiet tik dabisks, tas nav kaitīga viela. Joprojām pastāv iespēja, ka implants varētu nedarboties, taču tādā gadījumā tā noņemšana ir vienkārša procedūra.

Krūšu palielināšanas procedūra ir paredzēta, lai uzlabotu to personu izskatu, kuras saprot, ka jau ir pievilcīgas. Sācoties šajā ārstēšanā ar pareizu attieksmi, krūšu palielināšana būs viena no labākajām lietām, ko cilvēks var darīt. Herbal Breast Enhancement ir labākā iespēja, ko varat izvēlēties: bez blakusparādībām un garantēta darbība.

Komentāri

Šī emuāra populārākās ziņas

Zems sieviešu libido: sieviešu seksuālo disfunkciju izpratne un pārvarēšana

Daudzu gadu laikā vīrieši saņēma daudzas iespējas atrisināt problēmas, ar kurām viņi saskārās tuvībā. Libido samazināšanās var būt piemērs problēmai, ar kuru viņi varētu saskarties. Sievietes bieži cieš no tieši tādām pašām problēmām, taču šie gadījumi netiek atklāti apspriesti un šķiet, ka tādu nav. Tas tā nav. Tie pastāv, neskatoties uz to, ka par tiem nerunā. Sievietēm ir tendence attīstīties arī seksuālai disfunkcijai, ko sauc par sieviešu seksuālo disfunkciju . Tika veiktas vairākas aptaujas un pētījumi, un lielākā daļa no tiem nonāca pie secinājuma, ka sieviešu seksuālās disfunkcijas, sieviešu libido problēmas , un nepārtraukta neapmierinātība pakāpeniski izposta visu seksuālo dzīvi, un tas rada nopietnus šķēršļus attiecībās starp vīrieti un sievieti. Tas pat var izraisīt attiecību beigas. Tātad negatīvās sekas var būt ļoti nopietnas un postošas. Atklājot sieviešu seksuālās disfunkcijas cēloņus, viņi visi bija vienisprātis, ka šim gadījumam nepieciešama tūlītēja uzmanība un tas

Kas ir pinnes? Visaptverošs pūtīšu, pūtīšu un melngalvju pārskats: simptomi, cēloņi, ārstēšanas iespējas.

Ar visām šīm runām par pūtītēm mēs varētu arī mēģināt nedaudz definēt stāvokli. Pinnes ir bieži lietots nosaukums porām, kuras aizsprosto sebums (pazīstamas arī kā baltās pūtītes un melngalvju punkti), pūtītēm, mezgliņiem vai cistām, kas var parādīties uz sejas, kakla, pleciem, krūtīm, muguras, augšdelmiem un augšstilbiem. Lielākā daļa pusaudžu un liela daļa pieaugušo cieš no pūtītēm vairāk vai mazāk ilgāku laiku. Nosacījums nav ierobežots nevienai vecuma grupai, rasei vai dzimumam. Tas skar simtiem miljonu cilvēku visā pasaulē. Lielākās problēmas ar pūtītēm ir nepatīkamais pūtīšu izskats un rētas, ko tās var atstāt pēc sevis. Pinņu veidi Lai gan pūtītes ir visizplatītākā pūtīšu forma, un ar ko visbiežāk saskaras vai ar kurām cieš lielākā daļa cilvēku, jums jāzina, ka pastāv arī citi pūtīšu veidi. Vienkāršākā forma ir acne vulgaris, kurā ir tikai komedoni, vienkāršākais no bojājumiem. Bojājumi ir nelieli ādas plankumi, ko skārusi pūtītes, lai gan termins “bojājums” neaprobežoja