Pāriet uz galveno saturu

Izpratne par vīriešu neauglību: kā veicināt vīriešu reproduktīvo veselību?

Ir daži pāri, kuri vienkārši nevar iestāties grūtniecība pēc daudziem mēģinājumiem viena gada laikā. Ja tiek identificēts, ka problēma ir saistīta ar vīrieti, to sauc par vīriešu neauglību. Saskaņā ar statistiku, vīriešu neauglība veido trešo daļu no ziņotajiem neauglības gadījumiem.

Vīrietim tiek diagnosticēta vīriešu neauglība, ja ir problēmas ar ejakulāciju vai spermatozoīdu skaitu. Ejakulācija ir tad, kad orgasma laikā caur dzimumlocekli izdalās sperma. Ja vīrietis nevar pareizi atbrīvot spermu, lai sieviete kļūtu stāvoklī, viņš var ciest no: erektilām disfunkcijām, priekšlaicīgas ejakulācijas, retrogrādas ejakulācijas (kad sperma tiek iespiesta atpakaļ urīnpūslī) vai komplikācijas pēc operācijas vai staru terapijas.

Vīrieša sperma var būt arī “nenormāla”, kas tiek uzskatīta par nepareizi veidotu un īsu mūža ilgumu. Tādējādi sperma nevarēja pareizi “peldēt”. To izraisa sēklinieku patoloģiska attīstība vai iekaisums un pietūkušas vēnas sēklinieku maisiņā. Šis stāvoklis sasilda sēklinieku maisiņa iekšpusi un var kritiski ietekmēt spermas ražošanu.

Zemu spermatozoīdu skaitu (vai spermas neesamību) var izraisīt smaga cūciņa infekcija, hormonāli traucējumi, iedzimti faktori vai infekcijas. To var izraisīt arī šauras vai ierobežojošas apakšveļas valkāšana, pārmērīga tabakas, alkohola vai nelegālu narkotiku lietošana, kā arī starojuma vai indīgu ķīmisku vielu iedarbība.

Jums var rasties jautājums, vai vīriešu neauglību var ārstēt. Protams, tā var būt. Faktiski vairāk nekā 50 procentus vīriešu neauglības gadījumu var novērst. Ārstēšana ar tradicionālajām metodēm var palīdzēt pārim iestāties grūtniecība parastā dzimumakta laikā. Ir zāles, antibiotikas un hormoni, ko vīrietis var lietot, lai palīdzētu spermas ražošanā, atbrīvotos no infekcijas vai palīdzētu novērst hormonālo nelīdzsvarotību. Varat arī mēģināt valkāt brīvu apģērbu, piemēram, bokserus, vai izvairīties no karstajām vannām, saunām un ilgstošas ​​karstas dušas.

Ir pieejamas arī citas ārstēšanas metodes, lai gan tās var būt invazīvas vai pārāk dārgas. Tas ietver in vitro apaugļošanu, mākslīgo apsēklošanu un spermas donora izmantošanu. In vitro apaugļošana ietver pāra spermas un olšūnas apaugļošanu laboratorijā un apaugļotās olšūnas ievietošanu mātītes dzemdē. No otras puses, mākslīgā apsēklošana ietver spermas savākšanu un manuālu ievietošanu olvados vai sievietes dzemdē, lai atvieglotu ieņemšanu. Tā vietā donora spermu var iegūt, ja spermatozoīdi neveidojas vispār vai ir citas funkcionālas problēmas ar vīrieša spermu.

Papildus iepriekšminētajam ir arī vairākas ārstniecības augu tabletes, kas, kā pierādīts, palielina spermas daudzumu un vīriešu auglību.

Vīriešu auglības nozīme

Vīriešu auglība ir ļoti svarīga vīriešu populācijai. Pat pirms vairākiem gadiem vīrieši atrada savus veidus, kā ārstēt neauglību un uzlabot auglību. Daži izmanto tādus augus kā palmetto, savvaļas burkāni, savvaļas jamss, dzīvās saknes un sarkanais āboliņš, lai palielinātu auglību. Citi pievienojas senām tradicionālajām dejām, kuras parasti tiek piedāvātas auglības elkiem. Daži pat piedāvā dzīvas vistas vai citus upurus iepriekšminētajiem dieviem. Tā ir taisnība, ka daži mūsdienu vīrieši veic vienu vai divus no minētajiem rituāliem, lai viņi varētu izpildīt savu atbildību kā radītāji. Katrs vīrietis arī cer kļūt par tēvu, tāpēc viņam jāatdod viss spēks, lai tāds būtu.

Ir pierādīts, ka zinātne ir mūsdienu lielākais cilvēces sasniegums. Tas ir radījis veidus, kā cīnīties ar vīriešu auglības problēmu. Cilvēki, kas ir aiz šī radīšanas, ir patiesi noraizējušies par pieaugošo neauglīgo vīriešu skaitu. Tādējādi viņi atklāj vienu vienkāršu, bet vislabāko veidu, kā tikt galā ar šādu problēmu. Eksperti tiek mudināti būt aktīviem dzīvības veicināšanas kustības dalībniekiem. Tie veicina pāriem, lai viņi baudītu viens otra kompāniju, nodrošinot apmierinošu seksuālo dzīvi. Viņi vienmēr ir gatavi apmierināt katra vīrieša vajadzības. Kā daļu no saviem centieniem viņi ir radījuši dabisku papildinājumu, kas apmierina vīriešu populācijas vajadzības.

Cilvēks ražo normālu spermas daudzumu no 2 līdz 5 miligramiem. Spermatozoīdu jābūt vismaz 40 miljoniem, un 75% no kopējā skaita ir dzīvi. Atlikušie 25%, kas ir miruši, tiek uzskatīti par normāliem. Tādējādi vīrietim ir jāsaražo 40 miljoni spermas šūnu, lai viņam būtu bērns. Līdz ar to zems spermatozoīdu skaits izraisa vīriešu auglības problēmas. Ir uztura bagātinātāji, kas var palīdzēt cilvēkam palielināt spermas daudzumu. Šīs piedevas arī palielina dzimumtieksmi un uzlabo izturību. Lieki piebilst, ka šis papildinājums uzlabo prieku, kas patīk pārim. Tas ir izdevīgi abiem dalībniekiem, lai nodrošinātu apmierinošas seksuālās attiecības. Tāpēc labs sekss nozīmē labu kopdzīvi.

Sperma un neauglība: vai ir kāda saistība?

Sperma un neauglība: vai ir kāda saistība? Vai var novērst neauglību, palielinot spermas daudzumu un uzlabojot erekciju? Ja jā, tad kā?

Apmēram 15% pāru, kas mēģina savu pirmo grūtniecību, saskaras ar neveiksmi. Lielākā daļa iestāžu šos pacientus definē kā galvenokārt neauglīgus, ja viņi nav spējuši iestāties grūtniecība pēc viena gada neaizsargāta dzimumakta. Apaugļošanās parasti notiek divpadsmit mēnešu laikā 80-85% pāru, kuri neizmanto kontracepcijas līdzekļus, un tādēļ personas, kas iestājas pēc šī laika, ir jāuzskata par, iespējams, neauglīgām un ir jānovērtē. Ja tiek identificēts, ka problēma ir saistīta ar vīrieti, to sauc par vīriešu neauglību. Saskaņā ar statistiku vīriešu neauglība veido trešo daļu no ziņotajiem neauglības gadījumiem.

Vīrietim tiek diagnosticēta vīriešu neauglība, ja ir problēmas ar ejakulāciju vai spermas daudzumu. Ejakulācija ir tad, kad orgasma laikā caur dzimumlocekli izdalās sperma. Ja vīrietis nevar pareizi izdalīt spermu, lai sieviete iestātos stāvoklī, viņam var būt: erektilās disfunkcijas, priekšlaicīgi. ejakulācija, retrogrāda ejakulācija (kad sperma tiek iespiesta atpakaļ urīnpūslī) vai komplikācijas pēc operācijas vai staru terapijas.

Zema spermatozoīdu skaita iemesli

Vīrieša sperma var būt arī "nenormāla", kas tiek uzskatīta par nepareizi veidotu un īsu mūža ilgumu. Tādējādi sperma nevarēja pareizi "peldēt". To izraisa sēklinieku patoloģiska attīstība vai iekaisums un pietūkušas vēnas sēklinieku maisiņā. Šis stāvoklis sasilda sēklinieku maisiņa iekšpusi un var kritiski ietekmēt spermas ražošanu.

Zemu spermatozoīdu skaitu (vai spermas neesamību) var izraisīt smaga cūciņa infekcija, hormonāli traucējumi, iedzimti faktori vai infekcijas. To var izraisīt arī šauras vai ierobežojošas apakšveļas valkāšana, pārmērīga tabakas, alkohola vai nelegālu narkotiku lietošana, kā arī starojuma vai indīgu ķīmisko vielu iedarbība.

Vīriešu neauglība: riska faktori

Vīrieša spermas un spermas maisījums turpinās vīrieša prostatā. Tātad, ja vīrieša prostata ir bojāta, tā nedarbosies labi. Tas izraisītu nepareizu spermas plūsmu sievietes dzimumorgānu sistēmā. Šī problēma ir labi zināms neauglības cēlonis.

Ģenētiskās problēmas, kas rodas lielākajai daļai vīriešu, arī izraisa neauglību. To raksturo hromosomu problēmas. Ja vīrietim ir hromosomu problēmas, tas var ietekmēt spermas ražošanu un arī viņa ķermeņa šūnu dalīšanos. Erekcijas disfunkcija un ejakulācijas problēmas arī ir faktori, kas izraisa neauglību.

Erekcijas disfunkcija nozīmē, ka vīrieša dzimumloceklis nespēj uzturēt savu erekciju, kas nepieciešama, lai iekļūtu makstī. No otras puses, ejakulācijas problēma ir nespēja ražot ķermeņa šķidrumus, kas ir sperma, kas satur spermu, kas nepieciešama grūtniecības laikā. Testosterona trūkums, kas ir hormonāls traucējums, var izraisīt arī neauglību.

Medicīnas slimības, kas izraisa neauglību

Ir dažas medicīniskas slimības, kas izraisa neauglību. Drudzis var ietekmēt spermas ražošanu. Diabēts ietekmē vīrieša erekciju un ejakulāciju. Hipertensija ietekmē arī vīrieša erekciju. Vīrieši, kuriem ir sirds slimība, arī visticamāk ir neauglīgi erekcijas problēmu dēļ. Nieru darbības traucējumi ļoti ietekmē vīriešu reproduktīvās spējas. Tas ietekmē vīrieša spermas kvalitāti. Dzimumorgānu vēzis ļoti samazina auglību. Visbeidzot, alkohols, pārmērīgs kofeīns un smēķēšana, kā arī stress lieliski samazina vīriešu auglību.

Šos neauglības cēloņus var redzēt jebkur. Ir ļoti svarīgi ņemt vērā šos faktorus, kas maina vīriešu auglību, lai novērstu šādas problēmas. Lielākā daļa pāru šķiras šīs problēmas dēļ. Sievietes dzīve nav pilna bez saviem bērniem. Daži pāri cenšas lēnām tikt galā ar problēmām. Attiecību un mīlestības labad viņi tur savu pacietības pēdējo virvi. Tomēr dažreiz sievietes uzskata, ka ir daudz pilnvērtīgāk, ja viņām ir sava veida dzīve. Tāpēc viņi pamet vīrieti un atrod citu vīrieti, kurš spēj piepildīt viņu sapņus. Tas ir sliktākais, kas var notikt ar vīrieti.

Labas reproduktīvās veselības uzturēšana

Parunāsim par reproduktīvo veselību. Patiesībā tas viss attiecas uz reproduktīvo veselību. Neatkarīgi no tā, vai vēlaties palielināt spermatozoīdu daudzumu vai nevarat sasniegt erekciju, kad tā ir nepieciešama – tas viss attiecas uz reproduktīvo veselību. Uzturot savu reproduktīvo veselību ideālā stāvoklī, jūs iegūstat daudz lielāku erekcijas spēku un izturību, kā arī vispārējo seksuālo apmierinātību. Vienkārši sakot, laba reproduktīvā veselība nodrošina veselīgu seksuālo dzīvi!

Veselīgas un enerģiskas reproduktīvās sistēmas uzturēšana, iespējams, ir viena no svarīgākajām lietām, kas visiem puišiem būtu jāņem vērā. Izdariet savai reproduktīvajai sistēmai labvēlību, ņemot vērā šādus ieteikumus:

  • Ēdiet veselīgu, sabalansētu uzturu. Lai nodrošinātu normālu erektilo funkciju, jums ir jāsaglabā nepārtraukta asins plūsma uz dzimumlocekli, rūpējoties par artērijām, kas to piegādā. Lietojiet diētu ar augstu šķiedrvielu saturu ar zemu piesātināto tauku saturu, un jūs varat būt pārliecināti, ka novērsīsiet vai samazināsiet tauku nogulsnes, kas sašaurina un aizsprosto artērijas. Izvairieties no dzīvnieku taukiem, cukura, ceptas vai nevēlamas pārtikas.
  • Atmest smēķēšanu. Smēķēšana sašaurina asinsvadus un izraisa aplikuma veidošanos artērijās, kas piegādā asinis dzimumloceklim. Tas izraisa erektilās funkcijas pavājināšanos, dzimumlocekļa saraušanos un impotenci vēlākā dzīvē.
  • Izvairieties no alkohola un bīstamām narkotikām. Alkohols un narkotikas rada lielu impotences vai erektilās disfunkcijas risku.
  • Vingrojiet. Vingrošana nāk par labu jūsu vispārējai veselībai. Mēģiniet ātri staigāt, skriet, braukt ar velosipēdu vai peldēt vismaz 30 minūtes dienā trīs reizes nedēļā.
  • Lietojiet uztura bagātinātājus. Daži vitamīni un minerālvielas, piemēram, A vitamīns, B vitamīnu komplekss, C vitamīns, E vitamīns, hroms, cinks un L-arginīns, ir noderīgi vispārējai dzimumlocekļa veselības uzturēšanai. Lai gan daži augi, piemēram, Ginkgo biloba, žeņšeņs, Damiana, Sarsaparilla, Wild jamss, Saw palmetto, Dong quai, Gotu kola, Hortenzijas sakne un Pygeum, ir zināmi kā īpaši noderīgi vājas erekcijas vai impotences gadījumā. Vispirms noteikti konsultējieties ar savu ārstu.
  • Stimulējiet savu veselību. Uzturiet veselīgu reproduktīvo sistēmu un prostatas cirkulāciju, veicot regulāru erekciju un ejakulāciju.
  • Palīdziet savai reproduktīvajai sistēmai. Spermas apjoma palielināšanai ir daudz iemeslu. Mēs jau iepriekš esam apsprieduši šos iemeslus. Tagad palīdziet savam dzimumloceklim! Ir īpaši produkti, kas palīdzēs palielināt spermas daudzumu bez blakusparādībām.

Kas ir auglības analīze?

Spermas un auglības analīze ir process, kurā mēra un novērtē spermas daudzumu un kvalitāti vīrieša iegūtajā spermas paraugā, lai novērtētu vīriešu auglību.

Šo analīzi parasti veic, lai noskaidrotu, vai vīrietis ir auglīgs un var kļūt par tēvu. Saskaņā ar statistiku, vairāk nekā 30% pāru ar reproduktīvo problēmu problēmām ir saistītas ar vīrieša spermas vai spermas kontu kvalitāti. Spermas analīze ir arī metode, ko plaši izmanto tādu operāciju kā vazektomijas un reversās vazektomijas efektivitātes pārbaudei.

Šie ir testi, kurus parasti veic spermas analīzes laikā:

  1. Spermas daudzums
  2. Sašķidrināšanas laiks (Šis tests ir veltīts tam, lai noskaidrotu, cik ilgs laiks nepieciešams spermas likvidēšanai. Pēc ejakulācijas tā ir kā bieza želeja, un pēc apmēram 20 minūtēm tas atkal kļūst šķidrs.)
  3. Spermas kustīgums (Tas ir process, kurā parastajā veidā mēra spermas daudzumu, kas virzās uz priekšu. Šī procesa laikā var arī aprēķināt spermatozoīdu skaitu, un to sauc par kustīgumu.)
  4. Spermas morfoloģija (šāda veida testu veic, lai noteiktu, kādam spermas daudzumam ir piemērota forma.)
  5. pH līmenis (tie palīdz noteikt, cik skāba vai sārmaina ir sperma.)
  6. Balto asinsķermenīšu skaits
  7. Fruktozes līmenis

Ir 2 vienkārši un pilnīgi normāli paņēmieni, kurus varat izmantot savā ikdienā, lai palielinātu spermas daudzumu, uzlabotu sēklas šūnu skaitu un uzlabotu potenci. Pirmkārt, jums jāpārliecinās, ka jūsu ķermenis ir pietiekami hidratēts.

Organisms, kas nesaņem pietiekami daudz šķidruma, nevar pareizi darboties, un tas noved pie spermas daudzuma samazināšanās. Jo vairāk jūs esat hidratēts, jo mazāk spermas jūs ražosit. Dehidratācija, iespējams, var būt iemesls vīriešu spermas daudzuma samazināšanai. Atcerieties, ka jums palīdzēs 8 glāzes ūdens. Šī ir norma, kas būs pietiekama, lai jūsu ķermenis ražotu normālu spermas daudzumu.

Ir dabiskas tabletes, kas var būt lielisks palīgs un papildinājums spermas kvalitātes uzlabošanai un apjoma palielināšanai. Iemesls tam ir fakts, ka tie satur ne tikai minerālvielas un augus, bet arī tādas aminoskābes kā L-karnitīns, L-arginīns un L-glizīns, kas ir ļoti svarīgas Jūsu veselībai un īpaši Jūsu spermai.

Bet to ietekme neaprobežojas tikai ar spermatozoīdu skaita uzlabošanu. Tie arī palīdz saglabāt spēcīgāku un ilgstošāku erekciju, uzlabojot asinsriti dzimumlocekļa audos.

 

Vidējs -dzīves krīze un auglība

Vīrieši ievēro, ka viņu agrākā jauneklīgā pārpilnība un alkatīgā vīrišķība lēnām mazinās, sasniedzot 40 gadu vecumu un vairāk. Šajā gadījumā vīriešiem rodas matu izkrišana, kaulu zudums, bezmiegs vai citas miega problēmas, kā arī atmiņas un aprēķinu problēmas.

Viņi bieži jūtas kaprīzi, noguruši un mazāk motivēti. Vai dažreiz tos pavada svīšana un pietvīkums, muskuļu masas un spēka zudums, sāpes un sāpes, palielināts tauku daudzums, samazināta seksuālā veiktspēja vai erektilā disfunkcija un depresija.

Lielākā daļa vīriešu, kuri sasniedz pusmūžu, pamatā piedzīvos vienu vai visus no tiem dažādās pakāpēs.

Tā kā testosterons ir hormons, kas palīdz uzturēt dzimumtieksmi, palielināt spermas apjomu, kaunuma un ķermeņa apmatojumu, muskuļus un kaulus, andropauze pamazām parādās, vīrietim novecojot.

Bet jūs varat izvēlēties cīnīties pret to un mazināt andropauzes izraisītos simptomus vai pat izvairīties no tiem. Jums vajadzētu izstrādāt stratēģiju, kas ietver dzīvesveida pieejas, piemēram, optimālu uzturu, regulāras fiziskās aktivitātes, stresa pārvarēšanu, kā arī varat mēģināt atmest smēķēšanu.

Apbrīnojamās spermas tilpuma tabletes ir seksuālās veiktspējas veicinātājs, kā neviens cits. Tabletes ne tikai garantē erekciju, kad tā ir nepieciešama, bet arī palīdz palielināt spermas daudzumu. Un labāks sniegums gultā ir priekšvēstnesis daudzām labām lietām attiecībās, piemēram, mīlošs partneris un jaukā apmierinātības sajūta par māju. Lasiet vairāk par šīm tabletēm mūsu rakstā par spermas apjoma palielināšanu.

Spermas apjoma palielināšana labākai vīriešu auglībai

Viena no lielākajām cilvēka eksistences dāvanām ir dzīvība. Šie vārdi jau ir nolietoti, bet tie joprojām ir patiesi. Iedomājieties, kā viens mazs objekts, kas ir gandrīz neredzams, var radīt dzīvi. Tas ir kā brīnumains spēks, kas piešķirts katram vīrietim. Tas ir spēks, kas saistīts ar atbildību. Katru dienu visā pasaulē mirst cilvēki un sievietes dzemdē. Pieaug bojāgājušo skaits, pieaug arī iedzīvotāju skaits.

Tiek uzskatīts, ka cilvēki ir radīti kā Zemes aizsargi. Tomēr jautājums ir, kas būs cilvēku aizsargi? Atbilde ir vienkārša un vienkārša. Cilvēki ir visaugstākie starp radītajiem. Tādējādi nav cita veida, kā iznīcināt cilvēku paaudzi, izņemot viņus pašus. Ir svarīgi zināt, kā aizsargāt sevi.

Vīriešiem nevajadzētu uztraukties, ja viņiem ir Vīriešu auglības problēmas. Viņi nedrīkst attīstīt domu būt bezjēdzīgiem un ļenganiem, tiklīdz viņi zina, ka ir neauglīgi. Neauglība nenozīmē zemāku vīrišķību. Tā ir veselības problēma, ar kuru jāsastopas katram vīrietim ar visu savu spēku. Lai uzzinātu šīs nepatīkamās situācijas būtību, vīrietim ir pilnībā jāsaprot faktori, kas noved pie minētā vīrieša veselības stāvokļa.

Ejakulācija rada normālu spermas daudzumu no 2 līdz 5 miligramiem. Ejakulācijai jārada vismaz 40 miljoni spermatozoīdu, un 75% no kopējā skaita ir dzīvi. Tas nozīmē, ka atlikušie 25%, kas ir miruši, tiek uzskatīti par normāliem. Tāpēc vīrietim kopumā ir jāsaražo 40 miljoni spermas, lai viņš varētu radīt bērnu. Līdz ar to zems spermatozoīdu skaits izraisa vīriešu auglības problēmas. Tātad, ja jums ir jāpalielina vīriešu auglība, pirmā lieta, kas jums jāpadomā, ir palielināt spermas daudzumu. .

2 iespējas spermas kvalitātes uzlabošanai 

Ja vēlaties uzlabot spermas kvalitāti, ejakulācijas jaudu un palielināt spermas ražošanu, varat izmēģināt 2 vienkāršas un dabiskas metodes. Lai cik banāli tas izklausītos, bet pirmais, ko nekad nevajadzētu aizmirst, ir dzert pietiekami daudz svaiga ūdens, jo tas ir nepieciešams visa ķermeņa pareizai darbībai. Ja Jums rodas dehidratācija, Jūsu ķermeņa funkcijas nav pareizas un arī spermatozoīdu skaits tiks negatīvi ietekmēts. Augstāks hidratācijas līmenis nozīmē vairāk spermatozoīdu, un tikpat zema hidratācija neļaus jums iegūt lielāku spermatozoīdu daudzumu. Ja nevēlaties no tā ciest, katru dienu izdzeriet apmēram astoņas glāzes šķidruma. Pateicoties tam, jūs varēsiet ražot atbilstošu spermas daudzumu.

Ja lietosiet dabīgas tabletes spermas apjoma palielināšanai, jūs varēsiet veicināt spermas kvalitātes uzlabošanos. Tabletes satur daudz noderīgu augu un minerālvielu, kā arī aminoskābju kombinācijas (L-arginīns, L-karnitīns, L-glizīns), kas ir svarīgas izcilam rezultātam un labam spermatozoīdu skaitam. Turklāt tie uzlabo asinsriti, tādējādi uzlabojot arī erekciju, tāpēc jums tiek garantēts dubults ieguvums.

Vīriešu neauglība: ārstēšanas iespējas

Jums var rasties jautājums, vai vīriešu neauglību var ārstēt. Protams, tā var būt. Faktiski vairāk nekā 50 procentus vīriešu neauglības gadījumu var novērst. Neauglības novērtēšanā ir ārkārtīgi svarīgi izvērtēt un ārstēt pāri kā vienību un turpināt izmeklēšanu paralēli, līdz problēma tiek atklāta. Ir pierādīts, ka jo ilgāk pāris paliek neauglīgs, jo sliktāka ir viņu izredzes uz efektīvu ārstēšanu. Daudzi pāri izjūt ievērojamas bažas un satraukumu pēc tam, kad tikai dažus mēnešus nav izdevies ieņemt bērnu.

Ārstēšana ar tradicionālajām metodēm var palīdzēt pārim iestāties grūtniecība parastā dzimumakta laikā. Ir zāles, antibiotikas un hormoni, ko vīrietis var lietot, lai palīdzētu spermas ražošanā, atbrīvotos no infekcijas vai palīdzētu novērst hormonālo nelīdzsvarotību. Varat arī mēģināt valkāt brīvu apģērbu, piemēram, bokserus, vai izvairīties no karstajām vannām, saunām un ilgstošas ​​karstas dušas.

Ir pieejamas arī citas ārstēšanas metodes, lai gan tās var būt invazīvas vai pārāk dārgas. Tas ietver in vitro apaugļošanu, mākslīgo apsēklošanu un spermas donora izmantošanu. In vitro apaugļošana ietver pāra spermas un olšūnas apaugļošanu laboratorijā un apaugļotās olšūnas ievietošanu mātītes dzemdē. No otras puses, mākslīgā apsēklošana ietver spermas savākšanu un manuālu ievietošanu olvados vai sievietes dzemdē, lai atvieglotu ieņemšanu. Tā vietā donora spermu var iegūt, ja spermatozoīdi neveidojas vispār vai ir citas funkcionālas problēmas ar vīrieša spermu.

Ja nevēlaties izmantot trešās puses spermas donorus, apskatiet uztura bagātinātājus, kas palīdz palielināt spermas daudzumu. Tās ievērojami palielina apaugļošanās iespējas, palielinot spermas daudzumu, uzlabojot erekciju un veiktspēju.

Auglības tabletes

Vīriešu auglību var nodrošināt dažādos veidos. Atkarībā no katra gadījuma parasti ir pieejami ārstēšanas un profilakses pasākumi. Proaktīva dzīvesveida un auglības tablešu (tablešu, kas palielina vīriešu auglību) vai dzimumlocekļa uzlabošanas tablešu kombinācija ir atkarīga no katrā atsevišķā gadījumā. Gan psiholoģiskajam, gan fizioloģiskajam ir jāpievērš pietiekama uzmanība, lai samazinātu erektilās disfunkcijas iespējamību, un galvenais ir vienmēr būt lieliskā formā un formā.

Mūsdienās pieaugušu vīriešu vidū arvien pieaug bažas par labu veselības stāvokli. Arvien populārāki kļūst komerciāli pieejami produkti, piemēram, auglības tabletes, tādi pakalpojumi kā svara treniņš, aktivitātes, sākot no sporta līdz atpūtai, un dzīvesveida pārvaldība. Uzturēties formā un saglabāt savu seksuālo pārākumu ir ne tikai iedoma, bet arī nepārtraukti progresējoša kultūra. Šampūni pret baldingu, ķermeņa līdzekļi pret novecošanos un auglības tabletes tagad ir tikpat izplatīti kā skūšanās krēmi visiem vīriešiem.

Vīriešiem veselīgs seksuālās veselības stāvoklis ir tikpat svarīgs vai pat svarīgāks kā viņu karjera un profesija. Veselīga seksuālā dzīve sniedz vīriešiem milzīgu lepnumu un pārliecību, kas apliecina viņu vērtīgo eksistenci sabiedrībā. Ja erekcija nav laba, tas ir liels murgs, ko vīrieši darīs visu, lai no tā izvairītos. Nespēja apmierināt savas un partnera seksuālās vajadzības ir liels drauds un apvainojums. Ir pieliktas lielas pūles, lai no tā izvairītos, un tagad pastāv dažādi pasākumi, lai to novērstu; no medicīniski uzraudzītas ārstēšanas līdz auglības tabletēm.

Auglības tabletes – īpaši tās, kas palielina spermas daudzumu – veicina lielāku seksuālo sparu un grūtāku erekciju. Tie ir izgatavoti no organiskiem materiāliem, galvenokārt augu sastāvdaļām, kas palīdz organismam, īpaši tā reproduktīvajām funkcijām, būt veselam un aktīvam. Šīs tabletes uzlabo vispārējo reproduktīvās sistēmas darbību, kas ir vīrieša pašpārliecinātas un spēcīgas seksuālās darbības pamats. Tas ir lielisks veids, kā sasniegt ilgākus un intensīvākus orgasmus un palielināt spermas daudzumu!

Sastāvdaļas auglības palielināšanai

Tagad ir pienācis laiks atgriezties pie sastāvdaļām, kuras jums vajadzētu meklēt, ja vēlaties palielināt auglību. Ticiet vai nē, daudziem cilvēkiem nav ne jausmas, ka viņi varētu uzlabot savu orgasmu. Viņi izturas pret orgasmu kā pret dabas dotu lietu. Tā nav taisnība. Ir produkti, kuru galvenais mērķis ir palīdzēt mums iegūt tūlītēju erekciju un ilgāku orgasmu, palielinot spermas apjomu un uzlabojot auglību. Un to visu var pagatavot ar dabīgu sastāvdaļu palīdzību.

Klienti vienmēr ir ieinteresēti iegūt vislabāko vērtību par savu naudu. Viņi nevēlas pirkt produktus, kas nedarbojas vai var būt bīstami viņu veselībai. Mēs apzināmies šo nepieciešamību un cenšamies piedāvāt vislabāko iespējamo sastāvdaļu kombināciju un turpināt meklēt jaunus dabiskus risinājumus jūsu problēmām.

Sastāvdaļas spermas ražošanai

Pirmā ieteicamo sastāvdaļu grupa ir veidota no tām, kas iedarbojas uz sistēmu kopumā. Šeit ir dažas iespējamās sastāvdaļas šajā sarakstā:

  1. Maca Leģendārais Dienvidamerikas botāniskais produkts, kas, kā pierādīts, veicina libido, potenci un enerģiju.
  2. Cinks — cinks ir minerāls, kas ir atbildīgs par reproduktīvo orgānu attīstību un pareizu darbību, kā arī normālu prostatas dziedzera darbību.
  3. Hawthorne – satur spēcīgus antioksidantus un dabiskos bioflavonoīdus, kas atbalsta visas sirds un asinsvadu sistēmas veselību. Šis augs faktiski var palīdzēt regulēt gan augstu, gan zemu asinsspiedienu, turklāt lēnām noārda holesterīna un tauku nogulsnes organismā.
  4. Avena sativa ekstrakts – Avena sativa ir botānisks ekstrakts, ko tradicionāli izmanto spēka, prāta, gara un ķermeņa vairošanai. Atsauces uz avena sativa – parastais nosaukums savvaļas auzu salmiem – stimulējošo iedarbību ir atrastas līdz pat 200 gadiem Vācijas farmakopejā. Mūsdienu pētījumi Cilvēka seksualitātes progresīvo pētījumu institūtā ir parādījuši, ka avena sativa veicina seksuālo uzbudinājumu.
  5. Ling Zhi ir Āzijas augs, kas pazīstams ar savu pretalerģisko, pretiekaisuma, antibakteriālo un antioksidantu iedarbību. Tas arī palielina vitalitātes un enerģijas sajūtu. To pašu var teikt par Tian Men Dong, kas palīdz stabilizēt ķermeņa svaru un veicina veselīgu miegu.
  6. Fucus Vesiculosus līdzsvaro vairogdziedzera funkcijas un paaugstina enerģijas līmeni.

Tālāk ir sastāvdaļas, kas paaugstina testosterona līmeni.

Sastāvdaļas testosterona ražošanai

Otrā sastāvdaļu grupa ir veidota no dabīgām vielām, kas stimulē testosterona ražošanu organismā, lai. lai palielinātu pieejamo spermas daudzumu katras seksa sesijas laikā.

  1. Galvenā no šīm sastāvdaļām ir cinka oksīds. Cinks ir slavens ar to, ka tam ir izšķiroša nozīme spermas kvalitātē un kustībā. Viena no mazāk zināmajām, bet tikpat svarīgām funkcijām ir testosterona metabolizācija un auglības un seksuālās enerģijas uzturēšana. Ir pierādīts, ka tas palielina spermatozoīdu skaitu un spermatozoīdu kustīgumu par 80% līdz 200%, veicinot testosterona sintēzi.
  2. Zviedrijas zieds — ziedputekšņiem kā augu valsts vīrišķajai šūnai ir pelnīta reputācija ar papildu dzīvīgumu, sparu un vīrišķību. Tas nodrošina visus bioloģiskos faktorus, kas ir dzimumhormonu priekšteči, un mikroelementus, kas ir būtiski veselīgai reproduktīvajai sistēmai.
  3. Cits testosterona pastiprinātājs ir Dong Chong Xia Cao — Āzijas augs, kura mizu izmanto arī, lai aizsargātu sirdi un aknas no noteiktiem toksīniem.
  4. Trešo grupu veido sastāvdaļas, kas palīdz iegūt cietu erekciju, atverot asinsvadus un uzlabojot asins plūsmu caur ķermeni un jo īpaši kaunuma zonā. Tā kā erekcija ir vienkārši asiņu ieplūde dzimumloceklī, jūs varat viegli saprast, kāpēc asins plūsma ir ārkārtīgi svarīga jebkura veida erekcijai. Varat arī redzēt, ka liela izmēra erekcijai ir nepieciešama labāka asinsrite un veselīga sirds un asinsvadu sistēma.
  5. Drilizen un Hong Hua Fen atvērs artērijas un veicinās asins plūsmu, vienlaikus aizsargājot asinsvadus un sirdi ar 4', 5, 7- Trihidroksiflavons un San Guo Mu.
  6. Muira puama — šis brazīliešu augs Muira puama, saukts arī par murapuamu, galvenokārt ir pazīstams ar savu efektīvu palīdzību erektilās disfunkcijas un libido paaugstināšanā, kā arī kā afrodiziaks, taču ir arī lielisks toniks paaugstinot vispārējo labsajūtu un garīgo nogurumu.
  7. Priedes mizas ekstrakts — priežu mizas ekstrakts var palielināt slāpekļa oksīda, ķīmiskas vielas, kas iesaistīta vīriešu seksuālajā reakcijā, ražošanu organismā. Tas var būt noderīgs arī erektilās disfunkcijas ārstēšanā.

Plaši pētījumi ir noveduši mūs pie šīm sastāvdaļām, savukārt neskaitāmas stundas ilgas pārbaudes ir ļāvušas mums noteikt pareizo maisījumu labāko rezultātu sasniegšanai. Ilgāka un grūtāka erekcija radīs platu smaidu jūsu partnera sejā, savukārt jūs varat palielināt auglību un baudīt seksu vairāk nekā jebkad agrāk. Nav saistīts ne finansiāls, ne veselības apdraudējums. Kā redzat no saraksta, visas sastāvdaļas ir pilnīgi drošas.

Palieliniet vīriešu auglību un potenci

Mūsu dzīvē bieži notiek gadījumi, kad sievietes nevēlas dzīvot kopā ar vīrieti, kurš nevar atļauties viņām seksuālu baudu. Ar drošību nepietiek; mēs arī vēlamies, lai mūsu partneris mums atbilstu seksuāli. Sievietes, visticamāk, paliek kopā ar vīriešiem, kuri var likt viņām degt vēlmē un rosināt viņu iztēli. Un viens no galvenajiem vīriešu pievilcības aspektiem pret sievieti ir viņuVīriešu spējaun vīriešu spējas.

Tāpēc daudzi vīrieši nemeklē uztura bagātinātāju vai vitamīnu kompleksu, kas viņiem palīdzētu paaugstināt vīriešu potenci. Bet ir ne tikai uztura bagātinātāji, kurus varat izmantot, lai palielinātu spermas daudzumu. Ir arī citi veidi un līdzekļi. Pirmkārt, apsveriet multivitamīnus, kas nodrošinās jūsu ķermeni ar jums nepieciešamām papildu uzturvielām, īpaši, ja smagi strādājat vai dzīvojat nogurdinošu dzīvesveidu.

Katru dienu jums vajadzētu dzert daudz tīra ūdens. Fiziskie treniņi var arī palīdzēt, ja tie ir regulāri. Ļoti rūpīgi apsveriet savu diētu. Centieties samazināt burgeru un citu ātrās ēdināšanas lietu daudzumu, bet palieliniet svaigu un dabīgu produktu daudzumu. Mēģiniet regulēt savu smēķēšanas ieradumu, kas slikti norāda uz spermatozoīdu skaitu, spermas daudzumu un libido kopumā. To pašu var teikt par alkoholu. Dzeriet to normālās proporcijās. Ir ļoti svarīgi pietiekami atpūsties un relaksēties. Guli tik daudz, cik tev vajag. Un regulārs sekss ir obligāta sastāvdaļa. Izbaudiet labu seksu, un hormonu līmenis palīdzēs jums būt labā formā.

Starp dažādiem pieejamiem līdzekļiem, kas uzlabo vīriešu potenci, ir pierādīts, ka dabīgie uztura bagātinātāji ir efektīvi. Jūs varat izvēlēties jebkuru veidu. Bet tā vai citādi pirms lēmuma pieņemšanas jākonsultējas ar ārstu. Tāpēc, ja saprotat, ka jums ir jāuzlabo sava vīrieša potence, vienkārši esiet drosme spert pirmo soli un izvēlēties sev piemērotāko metodi.

Komentāri

Šī emuāra populārākās ziņas

Zems sieviešu libido: sieviešu seksuālo disfunkciju izpratne un pārvarēšana

Daudzu gadu laikā vīrieši saņēma daudzas iespējas atrisināt problēmas, ar kurām viņi saskārās tuvībā. Libido samazināšanās var būt piemērs problēmai, ar kuru viņi varētu saskarties. Sievietes bieži cieš no tieši tādām pašām problēmām, taču šie gadījumi netiek atklāti apspriesti un šķiet, ka tādu nav. Tas tā nav. Tie pastāv, neskatoties uz to, ka par tiem nerunā. Sievietēm ir tendence attīstīties arī seksuālai disfunkcijai, ko sauc par sieviešu seksuālo disfunkciju . Tika veiktas vairākas aptaujas un pētījumi, un lielākā daļa no tiem nonāca pie secinājuma, ka sieviešu seksuālās disfunkcijas, sieviešu libido problēmas , un nepārtraukta neapmierinātība pakāpeniski izposta visu seksuālo dzīvi, un tas rada nopietnus šķēršļus attiecībās starp vīrieti un sievieti. Tas pat var izraisīt attiecību beigas. Tātad negatīvās sekas var būt ļoti nopietnas un postošas. Atklājot sieviešu seksuālās disfunkcijas cēloņus, viņi visi bija vienisprātis, ka šim gadījumam nepieciešama tūlītēja uzmanība un tas

Visaptverošs ceļvedis krūšu palielināšanai: dabiski līdzekļi vai ķirurģija?

Krūšu palielināšana Simtiem tūkstošu sieviešu visā pasaulē vēlas, lai viņām būtu lielākas krūtis. Tomēr lielākā daļa no šīm sievietēm nekad neveicinās krūšu palielināšanu. Lai gan viņas labprāt vēlētos iegūt lielākas krūtis, šīs sievietes nevēlas pakļaut sevi briesmām vai nevainojumiem, ko rada krūšu palielināšanas operācija – un kurš gan varētu viņas vainot? Atklāti sakot, lielākā daļa krūšu palielināšanas operāciju rada nevainojamus rezultātus. Pat sievietes, kuras izvēlas pieticīgu B-kausa vai C-kausa uzlabojumu, var iegūt nedabiskus vai nelīdzenus implantus. Ja ņem vērā, ka sievietēm, kurām ir implanti, vēzis ir par 21% vairāk, šķiet, ka operācija nav tā vērta. Vairums inteliģentu sieviešu labprātāk dzīvos ar A-kausu, nevis tērētu tūkstošiem dolāru, apdraudot savu veselību, lai viņiem būtu lielākas krūtis. Labās ziņas ir tādas, ka ir pieejama pilnīgi dabiska augu alternatīva. Pētījumi liecina, ka sievietes, kuras lieto krūšu palielināšanas tabletes , piedzīvo daudzas no pozitīvām

Kas ir pinnes? Visaptverošs pūtīšu, pūtīšu un melngalvju pārskats: simptomi, cēloņi, ārstēšanas iespējas.

Ar visām šīm runām par pūtītēm mēs varētu arī mēģināt nedaudz definēt stāvokli. Pinnes ir bieži lietots nosaukums porām, kuras aizsprosto sebums (pazīstamas arī kā baltās pūtītes un melngalvju punkti), pūtītēm, mezgliņiem vai cistām, kas var parādīties uz sejas, kakla, pleciem, krūtīm, muguras, augšdelmiem un augšstilbiem. Lielākā daļa pusaudžu un liela daļa pieaugušo cieš no pūtītēm vairāk vai mazāk ilgāku laiku. Nosacījums nav ierobežots nevienai vecuma grupai, rasei vai dzimumam. Tas skar simtiem miljonu cilvēku visā pasaulē. Lielākās problēmas ar pūtītēm ir nepatīkamais pūtīšu izskats un rētas, ko tās var atstāt pēc sevis. Pinņu veidi Lai gan pūtītes ir visizplatītākā pūtīšu forma, un ar ko visbiežāk saskaras vai ar kurām cieš lielākā daļa cilvēku, jums jāzina, ka pastāv arī citi pūtīšu veidi. Vienkāršākā forma ir acne vulgaris, kurā ir tikai komedoni, vienkāršākais no bojājumiem. Bojājumi ir nelieli ādas plankumi, ko skārusi pūtītes, lai gan termins “bojājums” neaprobežoja