Pāriet uz galveno saturu

Kas ir pinnes? Visaptverošs pūtīšu, pūtīšu un melngalvju pārskats: simptomi, cēloņi, ārstēšanas iespējas.

Ar visām šīm runām par pūtītēm mēs varētu arī mēģināt nedaudz definēt stāvokli. Pinnes ir bieži lietots nosaukums porām, kuras aizsprosto sebums (pazīstamas arī kā baltās pūtītes un melngalvju punkti), pūtītēm, mezgliņiem vai cistām, kas var parādīties uz sejas, kakla, pleciem, krūtīm, muguras, augšdelmiem un augšstilbiem.

Lielākā daļa pusaudžu un liela daļa pieaugušo cieš no pūtītēm vairāk vai mazāk ilgāku laiku. Nosacījums nav ierobežots nevienai vecuma grupai, rasei vai dzimumam. Tas skar simtiem miljonu cilvēku visā pasaulē. Lielākās problēmas ar pūtītēm ir nepatīkamais pūtīšu izskats un rētas, ko tās var atstāt pēc sevis.

Pinņu veidi

Lai gan pūtītesir visizplatītākā pūtīšu forma, un ar ko visbiežāk saskaras vai ar kurām cieš lielākā daļa cilvēku, jums jāzina, ka pastāv arī citi pūtīšu veidi. Vienkāršākā forma ir acne vulgaris, kurā ir tikai komedoni, vienkāršākais no bojājumiem.

Bojājumi ir nelieli ādas plankumi, ko skārusi pūtītes, lai gan termins “bojājums” neaprobežojas tikai ar pūtītes izraisītajām izmaiņām ādas audos. Pinnes bojājumi ir ārēja komedonu forma, tauku folikulu aizsprostojums ar lieko sebumu.

Komedoni ir zināmi kā melni un balti punktiņi atkarībā no tā, vai poras ir atvērtas vai nav. Melnie punkti ir poras, kuru izpletušās atveres aizsprosto keratīna un sebuma maisījums, kas ir nomelnējis virspusē. Baltās pūtītes ir slēgtas poras, kas piepildītas ar tauku dziedzera sekrēciju, kas uzbriest zem audiem.

Comendones ir parastais mērķis novākšanai un saspiešanai. Tomēr folikulu atvēršana jūsu mājas apstākļos, kas nav tik sterili, var izraisīt nelielu infekciju. Atvērtas poras ir ieejas punkts visu veidu baktērijām.

Papulas — papula ir mazs, ciets, parasti iekaisīgs ādas pacēlums, kas nesatur strutas. Ļoti mazas papulas var parādīties arī kopās, jo audi reaģē uz pinnēm.

Pustulas – pustulas ir nelieli iekaisuši ādas pacēlumi, kas ir piepildīti ar strutas. Strutas ir baktēriju, balto asins šūnu un mirušo ādas šūnu kombinācija. Pustulas parasti veidojas ap tauku folikulām un matiem.

Makula — makula ir sarkans plankums uz ādas, ko atstājis pinnes bojājums. Makulas ir plakanas, sarkanas un izceļas uz apkārtējās ādas. Makulu grupa piešķir sejai iekaisušu izskatu.

Mezgliņi — mezgliņš ir ciets bojājums, viens no sāpīgākajiem aknes izraisītajiem bojājumiem. Mezgliem ir tendence izplatīties dziļākajos ādas slāņos un ir zināms, ka tie izraisa audu iznīcināšanu. To noņemšana var būt ļoti sāpīga un atstāt rētas. Mezglveida pūtītes ir smaga pūtītes forma, ko ārstē tikai ar izotretinonīnu.

Cistas — cistas ir kapsulu formas bojājumi, kas satur šķidru vai pusšķidru strutas, kas ir līdzīga pustulām. Tomēr cistas ir lielākas par pustulām un var būt inficētas. Cistas arī iestiepjas dziļāk ādā un atstāj rētas audus. Nodulocistiskās pūtītes, iespējams, ir vissliktākais cilvēkiem zināmais pūtīšu veids. Tas ir izturīgs pret ārstēšanu un reaģē tikai uz izotretinoīnu, vielu, kas iegūta no A vitamīna.

Kam rodas pinnes?

Ticiet vai nē, gandrīz ikvienam pasaulē rodas pūtītes. Kad ķermenis pārslēdz lielāku ātrumu, un vecumā sākas pubertāte. no 12 hormoni sāk pārņemt varu. Nav svarīgi, vai tu esi vīrietis vai sieviete. Nav svarīgi, no kurienes tu nāc un kas bija tavi vecāki. Es nekad neesmu dzirdējis par cilvēku, kurš visus savas dzīves gadus būtu bijis bez plankumiem. Neatkarīgi no tā, vai tā ir pārtika vai piesārņojums, kaut kas agrāk vai vēlāk noteikti izjauks jūsu hormonālo līdzsvaru.

Vairāk nekā 40 procentiem no visiem pusaudžiem attīstās pūtītes, kas ir pietiekami smagas, lai būtu nepieciešama medicīniska palīdzība. Vairums gadījumu parasti tiek atrisināti bez nepieciešamības pēc izsmalcinātas ārstēšanas, lai gan ir nepieciešams vairāk nekā viens ceļojums pie ārsta. Tomēr mūsdienu zinātne ir izstrādājusi plašu recepšu un bezrecepšu zāles pret pūtītēm, lai palīdzētu cilvēkiem tikt galā ar pūtītēm. bez liekām sāpēm.

Tomēr ne visus pūtītes gadījumus var tik vienkārši ārstēt. Pinnes nāk un pāriet pašas no divpadsmit līdz divdesmit trīs gadu vecumam, taču dažiem cilvēkiem attīstās smagas pūtītes formas, savukārt citiem pinnes parādās pirmo reizi pieaugušā vecumā. Tas galvenokārt attiecas uz vīriešiem. Tā kā viņu sistēmās ir augstāks androgēnu līmenis, vīrieši daudz biežāk nekā sievietes cieš no pūtītēm. Sievietēm pinnes ir saistītas ar auglības ciklu un ar to saistītajām hormonālajām izmaiņām.

Lai gan lielākā daļa pūtīšu gadījumu attiecas tikai uz sejas ādu, lielākajai daļai cilvēku, kas cieš no šī stāvokļa, vismaz reizēm rodas melngalvju vai pūtīšu parādīšanās uz rokām, uz muguras, krūtīm vai pat uz sēžamvietas.

Pūtņu cēloņi

Fakts ir tāds, ka pinnes ir pārmērīgas hormonu darbības rezultāts. Un mūsdienu vide ir radījusi tik šausmīgu hormonālo nelīdzsvarotību, ka mūsu ķermenis cīnās, lai turpinātu strādāt ar 100% efektivitāti.

Mums ir tūkstošiem ļoti smalku matiņu uz mūsu sejas, krūtīm un muguras augšdaļas. Zem mūsu ādas un katram no šiem matu folikuliem ir pievienoti tauku dziedzeri, kas ražo taukainu vielu, ko sauc par sebumu. Parasti sebums ir laba lieta, jo tas neļauj mūsu ādai izžūt, padara mūsu ādu mirdzošu un saglabā to maigu un elastīgu.

Bet pinnes izraisa šo dziedzeru pārmērīga darbība, kas pēc tam ražo pārāk daudz sebuma un izdala taukainas vielas uz mūsu ādas.

Laika gaitā pubertātes sākums un dabiskās izmaiņas pusaudža ķermenī nozīmē hormonālas izmaiņas. Sievietes arī regulāri tiek pakļautas pastiprinātai hormonālajai aktivitātei līdz pat menopauzes vecumam.

Taču tagad ir labi zināms, ka mūsu videi ir bijusi milzīga ietekme uz mums – mūsu izmēru, svaru, augšanas un novecošanas paradumus, auglību un vispārējo veselību ietekmē piesārņojuma daudzums un gaisa kvalitāte, ko elpojam, un daudzums. UV stariem no saules, ēdiena, ko ēdam un ūdens, kurā dzeram un mazgājamies.

Gaļa un piena produkti, ko mēs ēdam, satur augšanas steroīdus. Pesticīdu pēdas ir gandrīz uz visiem mūsu patērētajiem augļiem un dārzeņiem. Tādi produkti kā kvieši un cukurs nāk no ģenētiski modificētām kultūrām. Mūsu ūdens satur ķīmiskas vielas, kas iznīcina kaitīgos organismus, kas var mūs saslimt.

Hormonu līmenis mūsu ķermenī galvenokārt ir atbildīgs par to, ka dziedzeri rada pārmērīgu tauku daudzumu. Galu galā tas apvienojas ar nevienmērīgu atmirušo ādas šūnu izdalīšanos un galu galā aizsprosto mūsu poras.

Kad mūsu poras ir aizsērējušas, tas izraisa melngalvju un baltu plankumu veidošanos, kas var palikt mūsu porās aizsērējusi gadiem un gadiem. Nopietnākas pūtītes problēmas, piemēram, pūtītes, mezgliņi un cistas, veidojas, kad baktērijas kļūst par maisījuma sastāvdaļu.

Baktērija, ko sauc par Propionibacterium acnes, parasti nekaitīgi dzīvo uz jūsu ādas, bet, kad liekā eļļa sāk aizsprostot poras, tā baro sebumu un ražo ķīmiskas vielas un fermentus, kas izraisa ķermeņa imūnsistēmas reakciju. Āda kļūst iekaisusi un pēc tam var izraisīt pūtīšu uzliesmojumu, sāpīgus mezgliņus (zem ādas) vai cistas. Pinnes mezgliņi un cistas var plīst, izplatot infekciju ādas audos, kas var izraisīt dziļas un paliekošas rētas.

Jūs nevarat kontrolēt visus faktorus, kas izraisa pūtītes, taču ir pinnes ārstēšanas sistēmas, kas ir īpaši izstrādātas, lai kontrolētu pūtītes izraisošās baktērijas iekšēji un ārēji.

Pinņu sociālā ietekme

Pinņu sociālā ietekme ir milzīga. Nepatīkamā pūtīšu parādīšanās liek daudziem cilvēkiem skriet uz tuvāko apkārtni. aptiekā vai aptiekā, jo pinnes var ietekmēt sociālajās attiecībās. Katru gadu cilvēki piecos kontinentos visā pasaulē iztērē simtiem miljonu dolāru, iegādājoties līdzekļus pret pūtītēm.

Pūtītes ir viena no visvairāk apgrūtinošajām problēmām. mūsu laika apstākļi. Lai gan lielākā daļa cilvēku, kas cieš no pūtītēm, neizjūt nekādu fizisku diskomfortu, viņi to kompensē ar psiholoģiskām rētām. Šis efekts nav padziļināti pētīts, jo pūtītes ir izplatīts, nekaitīgs stāvoklis, kas nāk un pāriet pašas no sevis, un jebkādi ar to saistītie psiholoģiskie efekti netika uzskatīti par īpaši svarīgiem.

Tomēr pūtītēm ir spēcīgāka, nekā domājams, ietekme uz mūsdienu cilvēku dzīvi. Pētnieku veiktie pētījumi parādīja, ka cilvēkiem, kuri cieš no pūtītēm, ir arī:

  • zema pašapziņa
  • Fustrācija
  • Nepietiekamības sajūta
  • Depresija
  • Atteikšanās socializēties
  • Zems pašvērtējums

Šos efektus izraisa pinnes negatīvā ietekme uz izskatu un no tā izrietošā bažām par citu negatīvām reakcijām. Cilvēki, kas cieš no pūtītēm, var dzīvot neapmierinošu dzīvi un ciest neveiksmi skolā, darbā un sociālajā saskarsmē.

Pieaugušo pūtītes

Bieži saukta par pūtītes tumšo pusi, pieaugušo pūtītes ir viena no mulsinošajām tēmām pieaugušo vidū, galvenokārt tāpēc, ka lielākā daļa cilvēku no tās dabiski atbrīvojas, pieaugot. Oficiālā statistika liecina, ka pinnes kādā dzīves posmā skar 25 procentus visu pieaugušo vīriešu un 50 procentus pieaugušo sieviešu. Tas padara to par diezgan lielu problēmu, it īpaši mūsdienu pasaulē, kur sociālā dzīve ir ļoti svarīga un fiziskajam izskatam ir izšķiroša nozīme ikviena cilvēka karjerā. Seja, kas pilna ar sarkaniem plankumiem, ir pietiekami slikta pusaudzim, bet bezgalīgi sliktāka pieaugušajam.

Viena no pirmajām lietām, ko var iegūt no statistikas datiem, ir fakts, ka pūtītes pieaugušajiem nav nekas neparasts. Pieaugušo pūtītes parasti tiek sadalītas starp smagiem aknes gadījumiem, kas nekad nav pārgājuši, un neaktīvu pūtīšu uzliesmojumiem cilvēkiem vecumā no 30 līdz 40 gadiem. Ir arī gadījumi, kad cilvēkiem pūtītes pirmo reizi parādījās pieaugušiem, lai gan šādi gadījumi ir diezgan reti. un to galvenokārt izraisa ķīmiskas vielas vai hronisks fiziskais spiediens uz ādu. Pieaugušo pūtīšu cēloņi zinātnē nav pilnībā izprotami. Tiek uzskatīts, ka hormoni ir atbildīgi par noteiktu daļu gadījumu, kas nozīmē, ka dažiem cilvēkiem izdevās ierobežot pūtītes ar hormonālo ārstēšanu. Jebkurā gadījumā pieaugušo pinnes attaisno ceļojumu pie ārsta.

Neatkarīgi no tā saknēm pieaugušajiem pūtītēm ir vienāds M.O. kā parastās formas. Sebums, taukaina viela, ko izdala pie matu folikulām pievienotie tauku dziedzeri, sajaucas ar atmirušajām ādas šūnām un aizsprosto folikulu. Tādējādi baktērijas sāk plaukt slēgtā vidē, un folikuls uzbriest ar baltajām šūnām un baktērijām, kas nogalina viena otru. Mēģinājumi atrisināt situāciju, izspiežot pūtītes, mēdz arī pasliktināt situāciju, pakļaujot neaizsargātu mīkstumu vairāk baktēriju.

Pieaugušajiem, kas cieš no pinnēm, jāizvairās no spēcīgiem tīrīšanas līdzekļiem, kas satur spēcīgas ķīmiskas vielas. Sievietēm arī jābūt uzmanīgām attiecībā uz savu kosmētiku, savukārt vīriešiem jācenšas skūties, nesabojājot ādu. Pakļaušana putekļiem un piesārņojumam ir vēl viena lieta, no kuras jāizvairās, un āda ir jāuztur pēc iespējas tīrāka, nepārpūloties.

Tīņu pūtīšu ilgstoša ietekme

Pusaudžu gadi ir grūts laiks katram pusaudzim. Lai gan visas pieaugušo rūpes vēl ir tālu nākotnē, tīņi nav īsti laimīgi. Bērnības bezrūpība un neziņa atstāj vietu dumpam un jautājumiem par savu vietu zem saules. Meklējot savu ceļu cauri dzīvei, pusaudži bieži jūtas nedroši un nesaprasti. Diemžēl, ja ar vietas meklējumiem pasaulē nepietiek, pusaudžiem nākas saskarties arī ar ādas problēmām, piemēram, pinnēm. Šis neizskatīgais stāvoklis ir daudzu pusaudžu lāsts, jo tam ir ietekme uz psiholoģisko līmeni.

Nav nepieciešams daudz, lai pusaudzī veicinātu negatīvu paštēlu. Lielākā daļa no viņiem ir vismaz zināmā mērā nedroši par savu ārējo izskatu dažādu reālu vai iedomātu plankumu dēļ. Bet reāls stāvoklis, kas rada patiesu diskomfortu un iezīmē jaunu seju, ir pavisam kas cits. Pusaudžu trauslajam paštēlam un pašcieņai ir grūti tikt galā ar spiedienu, ko rada citu viedokļi un salīdzinājumi ar dažādiem pusaudžu lomu modeļiem. Ārkārtējos gadījumos negatīvais paštēls pārvēršas naidā pret sevi, un kropļojošais stāvoklis tiek uzskatīts par nežēlīgu sevis sodīšanas līdzekli par nespēju sasniegt kādu vai citu standartu.

Jaunieši dzīvo mazās pasaulēs. Vecāki, draugi un amorfā puspazīstamu skolasbiedru grupa ir viņu sociālās dzīves robežas. Protams, pusaudžiem ir tendence piešķirt lielāku nozīmi draugu vai skolas biedru uzslavām vai kritikai, pamatojoties uz to, ka vecāki jūs tik un tā mīl un ir nāvējoši neobjektīvi. Taču, tā kā tīņi var būt ļoti nežēlīgi viens pret otru, skolasbiedru kritika bieži ir nelaipna un domāta aizvainošanai. Tas palīdz palielināt trauksmes un stresa sajūtu, kā rezultātā tiek izvadīts no sociālās vides privātā sāpju un kauna pasaulē.

Jaunieši šausmīgi nopietni uztver ārējo izskatu un kritiku. Viņi joprojām ir tālu no vecuma, kad cilvēki samierinās ar sevi un vairs neinteresē, ko citi saka vai domā. Ķermeņa vai sejas slēpšana un kauna sajūta tikai tāpēc, ka kāds cits teica, ka tā ir jādara, ir kļūda, un pusaudžiem tas ir jāpalīdz. Pinnes var uzveikt ar neatlaidību un izmantojot pareizos produktus. Tomēr ir jācīnās arī ar pūtīšu psiholoģiskajām sekām, pretējā gadījumā tās var nekad nepazust. Jauneklis, kurš ienīda sevi par pūtītēm uz sejas, pārvērtīsies par pieaugušo, kurš ienīst sevi par to, ka viņam ir neliels liekais svars vai nepelna tik daudz naudas kā kāds kolēģis.

Diskomforta un kauna sajūta pret sevi ne vienmēr pāriet laikā. Dažreiz tas vienkārši atrod jaunu problēmu, kas darbojas kā enerģijas avots. Tā ir aknes ilgstoša ietekme: slikts paštēls, pārliecības trūkums un sajūta, ka esat nonācis neizdevīgā stāvoklī, salīdzinot sevi ar citiem cilvēkiem. Šādas noskaņas un domāšanas veidi var sabojāt ikviena sociālo dzīvi un bieži vien arī traucē profesionālajai izaugsmei. Diemžēl pinnes ir ne tikai dziļas ādas. Tas ir galvenais iemesls, kāpēc jums vajadzētu atrast pūtītes ārstēšanas līdzekli, tiklīdz tā ir nepieciešama.

Pinņu rētas

Pūtņu rētasir pēdas, ko atstājuši bojājumi, kas nebija sadzijusi vai bija iekaisusi. To lielums, biežums un veids ir atkarīgi no dažādiem ģenētiskiem faktoriem, kas ir raksturīgi katram cilvēkam. Dažiem cilvēkiem ir lielāka iespēja redzēt, ka uz viņu ādas veidojas rētas viņu iedzimtības un ādas krāsas dēļ. Tāpēc daudzi cilvēki vēlas pārliecināties, ka viņu bojājumi pareizi sadzīs.

Ir tikai divu veidu pūtītes rētas. Vienkāršākā rēta ir nekas cits kā ādas plankums brūnā, rozā vai purpursarkanā krāsā, kas liecina par to, ka tur ir bijusi pūtīte. Otro veidu sauc par ledus cērtes rētu, un tas ir neliels caurums ādā, kur agrāk atradās bojājums. Rētas parasti atstāj tikai iekaisuši bojājumi, piemēram, pustulas, mezgliņi vai cistas. Tomēr, izspiežot komedo, var rasties iekaisis bojājums un rēta.

Pigmentētas rētas ir rezultāts pašas ādas procesam, kas atjauno dabisko krāsu dziedinošajos audos. Pigmenta koncentrāciju var pazemināt ar dažāda veida procedūrām, piemēram, balinošiem krēmiem, losjoniem vai lāzerķirurģiju. Bezrecepšu produktu izvēlei jābūt atkarīgai no jūsu aknes veida un smaguma pakāpes. Ja neesat pārliecināts, ko izvēlēties, konsultējieties ar dermatologu.

Vieglas pūtītes rētas pazūd līdz sešām nedēļām. Ja bezrecepšu līdzekļi pret pūtītēm nedarbojas, vēlreiz konsultējieties ar savu ārstu, un viņš vai viņa ieteiks jums spēcīgāku rētu ārstēšanu, iespējams, pat krēmus, kuru pamatā ir retinoīdi. Tas tiek darīts, lai novērstu pūtīšu uzliesmojumus un veicinātu ādas šūnu izdalīšanos rētās un ap tām.

Nākamais līmenis pūtītes rētu ārstēšanā ir jūsu ādas ķīmiskais pīlings. Likolskābi, salicilskābi vai pienskābi izmanto, lai nolobītu bojāto ādas virsējo slāni un veicinātu jauna un gludāka slāņa veidošanos. Šī procedūra var būt noderīga pat aktīvām pūtītēm. Pīlingi parasti tiek veikti nedēļu vai mēnešu laikā, un tie galvenokārt ir efektīvi pret pigmentētām rētām.

Otrā veida pūtītes rētas biežāk tiek ārstētas ar dermabrāziju vai lāzera seguma atjaunošanu. Dermabrāzija nozīmē, ka ādas virsējais slānis tiek noņemts ar ātrgaitas rotācijas stiepļu suku vai ar dimantu pārklātu akmeni. Šī procedūra prasa vairāk nekā vienu seansu katrai rētai, un tās negatīvā puse ir tāda, ka rēta netiek noņemta vispār. Tas vienkārši padara to mazāk pamanāmu.

Labāka pūtītes rētu ārstēšana ir ādas atjaunošana ar lāzeru. Līdzīgi kā saules iedarbības rezultātā, ārsti izmanto lāzera stara koncentrēto gaismu, lai nodedzinātu mazāku vai lielāku ādas virskārtas daļu. Daudzi dermatologi un kosmētikas ķirurgi iesaka šo procedūru, nevis dermabrāziju.

Labākais veids, kā rūpēties par pūtītes rētu problēmu, ir izmantot pūtītes ārstēšanu, kas patiešām var palīdzēt jūsu ķermenim izbeigt galveno aknes cēloni un vienkārši novērst rētas vispār.

Smagu pūtīšu varianti

Smagas aknes formas skar tikai dažus cilvēkus. Tomēr tie rada lielas grūtības cilvēkiem, kuri cieš. Tie ir ārkārtīgi kropļojoši un var izraisīt psiholoģisku ietekmi uz cietušo.

Acne conglobata ir hroniska un smaga acne vulgaris (parastas pūtītes) forma. Parasti to raksturo dziļi abscesi, smags iekaisums, smagi ādas bojājumi, rētas, melni punkti parasti ir pamanāmi un plaši izplatīti. Tas bieži parādās uz sejas, krūtīm, muguras, augšstilbiem, augšdelmiem un sēžamvietām. Tas parasti skar tos, kuru vecums ir no 18 līdz 30 gadiem.
Pūtņu konglobāta gadījumā ap vairākiem komedoniem veidojas iekaisuma mezgliņi, kas pakāpeniski palielinās, līdz tie sadalās un izdala strutas. Zem mezgliņiem var veidoties dziļas čūlas, izraisot keloīdu tipa rētas, un garozas var veidoties virs dziļi čūlainiem mezgliņiem.

Pirms pinnes conglobata var veidoties aknes cista, papulas vai pustulas, kas nedzīst, bet gan strauji pasliktinās. Reizēm acne conglobata uzliesmo pinnes, kas daudzus gadus bija pasīvās.

Acne fulminans ir pēkšņs ļoti destruktīva iekaisuma sākums, kas parasti skar jaunus vīriešus. Smagas nodulocistiskas, bieži čūlas pūtītes, locītavu sāpju un drudža simptomi ir acīmredzami. To var izraisīt neveiksmīga acne conglobata ārstēšana. Tas slikti reaģē uz antibiotikām, tāpēc parasti tiek parakstīti akutāni un perorālie steroīdi. Lai mazinātu iekaisumu, var ievadīt kortikosteroīdus vai nesteroīdos pretiekaisuma līdzekļus. Akne fulminans lēkmes var atkārtoties, un pacientam var attīstīties pinnes, kurām nepieciešama ilgstoša ārstēšana ar izotretinoīnu.

Gramnegatīvs folikulīts ir antibiotiku ļaunprātīgas un ilgstošas ​​lietošanas komplikācija. Pacienti ar šāda veida pūtītēm parasti tiek ārstēti ar accutane, jo ir zināms, ka tas ir efektīvs pret gramnegatīvām baktērijām. Vārds “Gram” attiecas uz zilu traipu, ko izmanto laboratorijās, lai noteiktu mikroskopiskus organismus. Dažas baktērijas nekrāso zilu krāsu, un tās sauc par "gramnegatīvām".

Pyoderma faciale ir pinnes veids, kas skar galvenokārt sievietes vecumā no 20 līdz 40 gadiem. Tas attiecas tikai uz seju, pēkšņi parādās kā dziļi un virspusēji cistiski sejas bojājumi ar savstarpēji savienotiem "tuneļiem" starp cistām, sarkanīgs ādas iekaisums un neliels ādas pietūkums (tūska), reti saglabājas ilgāk par gadu vai tātad, un tas nav saistīts ar taukainu ādu.

Ādas kopšanas padomi cilvēkiem, kuri cieš no pūtītēm

Esiet maigs

 Pirmā lieta, kas jāatceras, ir tas, ka jums ir jābūt maigam pret savu seju. Nemazgājiet seju ar karstu vai aukstu ūdeni. Izmantojiet remdenu ūdeni un maigu tīrīšanas līdzekli divas reizes dienā un pēc treniņa sporta zālē, ja trenējat. Izvairieties no parastajām ziepēm un citiem līdzīgiem produktiem, kas pildīti ar skarbām ķīmiskām vielām. Ja neesat pazīstams ar tīrīšanas līdzekļiem, jautājiet padomu ārstam.

Viegli nomazgājiet seju un rūpīgi noskalojiet. Nosusiniet seju un izvairieties no skrubēšanas. Skrubis var atvērt jūsu ādā tūkstoš neredzamu bojājumu, kas ir ideāls augsne baktērijām.

Turiet rokas prom no ādas

Lai gan tas ir pretrunā ar jūsu instinktiem, jums jāiemācās turēt rokas prom no pūtītēm un citiem bojājumiem. Pūtīšu izspiešana ir slikta ideja, ja vien ārsts to neveic sterilos apstākļos.

Puiši

Ja jums ir jāskūst, esiet ļoti uzmanīgi. Izpildiet sevi un pārbaudiet, kurš skuvekļu veids jums ir labāks. Es teiktu, ka elektriskie skuvekļi ir piemēroti, ja jums ir pinnes, bet katrs vīrietis zina labāk, kas viņa gadījumā darbojas. Noskujiet maigi un izvairieties no esošo bojājumu atvēršanas.

Meitenēm

Kosmētika ir viena no mazākajām aknes saknēm. Ja veicat pūtītes ārstēšanu, izvēlieties tikai kosmētiku bez eļļas, pretējā gadījumā labais efekts tiks izniekots. Jums vajadzētu arī veikt testus sev un redzēt, kura kosmētika neaizsprosto poras. Uzmanieties no blakusparādībām, ja lietojat produktus, kuru etiķetēs ir rakstīts "izstrādāts, lai neaizsprostotu poras".

Palieciet prom no saules

Jā, iedegums uz jums izskatītos jauki, bet jums vajadzētu iemācīties kādu laiku iztikt bez tā. Saules iedarbības risks nav pieņemams, ja saprotat, ka saule neārstē pūtītes. UV stari vienkārši izžāvē jūsu ādas ārējos slāņus un izraisa tās lobīšanos. Tomēr, tiklīdz esat prom no saules, pinnes atgriezīsies. Ilgstoša iedarbība arī padarīs jūs par noteiktu ādas vēža kandidātu.

Pūtītes ir liela problēma: kā atrast pūtītes ārstēšanu?

Pūtītes pūtītes, kas visbiežāk tiek sauktas par pūtītēm, ir gandrīz katras sejas posts un ļaunākais murgs tiem, kas ir pārāk nelaimīgi, lai ciestu. Kā izārstēt šīs pūtītes?

Mūsdienās tā ir visizplatītākā ādas slimība. Amerikas Savienotajās Valstīs vien gandrīz 60 miljoni cilvēku ir inficēti ar pinnēm, kur no tām cieš 85% pusaudžu.

Pinnes ir traucējumi, ko izraisa hormonu iedarbība uz ādas tauku dziedzeriem (tauku dziedzeriem), kas izraisa aizsprostotas poras un bojājumu uzliesmojumus, ko parasti sauc par pūtītēm vai pūtītēm. Pinnes bojājumi parasti rodas uz sejas, kakla, muguras, krūtīm un pleciem.

Pretēji izplatītajam uzskatam, pinnes nav tikai pusaudžu slimība. Tas ir sociāls posts, un noteiktos gadījumos tas var būt satraucošs un izkropļojošs. Tam ir ievērojama ekonomiskā ietekme, jo cilvēki tērē daudz naudas bezrecepšu un recepšu ārstēšanai un terapijām.

Pinnes gadījumi ir dažādi, sākot no viegliem līdz smagiem. Tas svārstās no komedoniem (melnajiem punktiem un baltajiem punktiem) līdz mezgliņiem un cistām. Šeit ir daži pūtītes termini, kas var palīdzēt jums labāk izprast pūtītes.

Comedo vai Comedones ir vienkārši aizsprostots un palielināts matu folikuls. Kad komedo ir atvērts, to parasti sauc par melngalvju. Kad tas ir aizvērts vai dziļi ādā, to parasti sauc par balto galviņu. Baltgalvīte pēc krāsas atšķiras no melngalvju, jo aizsprostotā tauku folikulu atvērums uz ādas virsmu ir aizvērts vai ļoti šaurs, atšķirībā no melngalvju izspiedušās folikulārās atveres. Ne melngalvju, ne balto punktu nedrīkst izspiest vai noņemt, ja vien dermatologs tos nav ekstrahējis sterilos apstākļos. Saspiežot vai nolasot ievainoti audi var inficēties ar stafilokokiem, streptokokiem un citām ādas baktērijām.

Papulas ir iekaisuši bojājumi, kas parasti parādās kā mazi, rozā izciļņi uz ādas un var būt maigi pieskaroties. Ļoti mazu papulu un mikrokomedonu grupa var būt gandrīz neredzama, taču pieskaroties tai ir "smilšpapīra" sajūta. Papulu izraisa lokāla šūnu reakcija uz pinnes procesu.

Pustulas ir papulas, kuru augšpusē ir strutas piepildīti bojājumi, kas var būt sarkani pie pamatnes. Pustulai, kas veidojas virs tauku folikula, centrā parasti ir matiņš. Pūtītes, kas dziedē, nepārvēršoties cistiskā formā, parasti neatstāj rētas.

Mezgli ir cieti, kupola formas vai neregulāras formas bojājumi. Tiem parasti raksturīgs iekaisums, tie izplatās dziļākos ādas slāņos un var izraisīt audu iznīcināšanu, kas izraisa rētas. Mezgls var būt ļoti sāpīgs. Mezglveida pūtītes ir smaga pūtītes forma, kas var nereaģēt uz citām terapijām, izņemot izotretinoīnu.

Cistas var izskatīties līdzīgas mezgliņiem, taču tās ir strutas piepildītas, ļoti sāpīgas un var izraisīt rētas. Parasti tiek aprakstīts, ka to diametrs ir 5 mm vai vairāk.

Slims un noguris skatīties spogulī un redzēt tos pašus neglītos plankumus un plankumus? Kaitina, ka jūs nekad nevarat iziet un labi pavadīt laiku, jo cilvēki visu laiku skatās? Tad šķiet pēdējais laiks kaut ko darīt lietas labā. Ir vairākas uzticamas pūtītes ārstēšanas sistēmas, kas uzbrūk gan pūtītes cēloņiem, gan sekām jebkurā ķermeņa vietā.

Dažādas pūtītes ārstēšanas metodes

Pūtītes ir visizplatītākā mūsdienās zināmā ādas slimība. Šeit ir dažas no dažādajām pūtīšu ārstēšanas metodēm, kuras esam apkopojuši tieši jums.

Nomazgājiet seju divas reizes dienā (ne vairāk kā trīsreiz) ar maigu un bez smaržas tīrīšanas līdzekli. Izvairieties no ziepju lietošanas, jo tās satur spēcīgas ķīmiskas vielas un sastāvdaļas, kas var sabojāt ādu.

Izvairieties pieskarties sejai. Beidz likt rokas pie sejas! Es bieži esmu vainīgs pie tā, ka lasot manu roku uz galvas sāniem. Arī zoda berzēšana vai nostiprināšana ir vēl viena izplatīta domāšanas problēma. Izvairieties berzēt, pieskarties vai skrāpēt ādu ar rokām. Jūsu rokās ir daudz baktēriju, kas var izraisīt pūtītes uzliesmojumus. Iespējams, ka tā ir viena no visgrūtākajām lietām, no kurām izvairīties, jo liela daļa roku saskaras ar saskari visas dienas garumā, par kuru mēs esam bezsamaņā. Izveidojiet ieradumu izvairīties no saskares ar rokām un apzinieties to dienas laikā, lai izvairītos no baktērijām.
Izvairieties no kārdinājuma izvēlēties, iedurt un izspiest pūtītes. Tas nosūtīs infekciju dziļāk ādā un var izraisīt smagas rētas.

Vieglas vai vidēji smagas pūtītes gadījumā kā alternatīvu benzoilperoksīdam varat izmantot bezrecepšu lokālas ziedes, šķīdumus, losjonus vai želejas, kas satur benzoilperoksīdu, salicilskābi vai azelaīnskābi. Benzoilperoksīds vislabāk nogalina P. acnes un var samazināt eļļas ražošanu. Rezorcīns, salicilskābe un sērs palīdz noārdīt melnos un baltos punktus. Salicilskābe arī palīdz samazināt tauku dziedzeru folikulu pārklājošo šūnu izdalīšanos.

Var lietot arī lokālus antibiotiku šķīdumus un losjonus.

Tējas koka eļļa ir dabiska antibiotika un antibakteriāls līdzeklis, un tai ir žūstoša iedarbība uz ādu. Tas novērš P. Acnes baktērijas, kā arī samazina sejas taukainību, kas padara šo eļļu par vērtīgu ieguldījumu.

Sērs palīdz dziedēt esošos plankumus, atbloķējot poras.

Alfa vai beta hidroksilskābes (AHA vai BHA) darbojas, saglabājot ādu nolobītu. Glikolskābe, vispazīstamākā no šīm grupām, ir noderīga palīgterapija vieglām pūtītēm. Mandeļskābi, mazāk zināmu, bet tādu, kas apvieno glikolskābes keratolītiskās īpašības ar dabīgām antibakteriālām īpašībām, kas palīdz samazināt P. acnes klātbūtni, var uzskatīt par efektīvāku alfa hidroksilskābi pūtītes bojājumu ārstēšanā. Tas ir arī daudz mazāk kairinošs nekā glikolskābe — faktors, kas var būt ļoti svarīgs tiem, kam ir jutīga āda un kuri nevar izmantot citus līdzekļus, piemēram, Retin-A, benzoilperoksīdu, sēru vai salicilskābi. Tas ir efektīvs vieglu pūtītes gadījumu ārstēšanā atsevišķi, un to var veiksmīgi izmantot kopā ar citām terapijām pret vidēji smagu pūtītēm.

Šīs ārstēšanas metodes parasti ir efektīvas tikai vieglas vai vidēji smagas pūtītes problēmas. Efektivitāte parasti tiek pamanīta pēc vairākām nedēļām vai aptuveni trīs līdz sešiem mēnešiem. Smagāku un nopietnāku pūtītes stāvokļu gadījumā nevilcinieties konsultēties ar savu dermatologu.

Ja jums šķiet, ka jūsu pūtīšu problēmām ir labāks risinājums, jums ir taisnība. Jūs varat izmēģināt pūtīšu ārstēšanas sistēmas. Augu tabletes iznīcina baktērijas, dziļi sejas un ķermeņa mazgāšanas līdzekļi atver poras un attīra, aizsargkrēms darbojas kā vairogs jūsu ādai.

Kā novērst pinnes 

Neviens nevēlas, lai būtu pinnes. Katrs cilvēks ar pūtītēm vēlas no tām atbrīvoties. Ikviens vēlas novērst pinnes. Diemžēl ne visi no mums zina, kā novērst pinnes. Nav tāda brīnumlīdzekļa, kas "likvidētu pinnes 3 dienās". Nav nekāda brīnuma. Bet ir ārstēšanas līdzekļi, kas palīdzēs jums ārstēt pūtītes. Tomēr jums jāapzinās, ka varat novērst pūtīšu parādīšanos.

Fakti par pūtītēm

Pirmais fakts. > Kosmētikas industrija nopelna miljardiem dolāru, cenšoties iegūt lielisku ādu. Viņi izmanto naudu, lai reklamētu un iemūžinātu savus produktus. Neļaujiet sevi apmānīt ar ažiotāžu.

Otrais fakts. Ir daudzi faktori, kas veicina poru aizsērēšanu: piemēram, dehidrēta āda, nepareiza tīrīšana, pārmērīga tauku ražošana, pārmērīga atmirušo ādas šūnu uzkrāšanās, hormoni, pārmērīga svīšana, netīrs darbs. vai spēļu vide, ģenētika, grims, pirksti uz sejas, alerģiskas reakcijas, diēta ar augstu cukura saturu un daudzi citi.

Trešais fakts. Lielākā daļa ādas piemaisījumu rodas aizsprostotu poru dēļ, tāpēc labākais veids, kā iegūt skaistu ādu, ir atsērēt poras.

Kā novērst pinnes

1. Izvairieties no produktiem, kuru pamatā ir eļļas, piemēram, sejas losjoni, mazgāšanas līdzekļi un kosmētika. Meklējiet produktus, kas nav "komedogēni", tas nozīmē, ka tie neaizsprosto jūsu poras.

2. Vingrojot vai sportojot, nevalkājiet stingru galvas saiti, beisbola cepuri un/vai ķiveri, un noteikti nomazgājiet ar sviedriem izmirkušās lietas katru reizi, kad tās valkājat.

3. Saglabājiet ādu hidratētu un mitru, lai jūsu šūnas varētu darboties pareizi. Mitriniet seju ar maigiem, nekomedogēniem mitrinātājiem, lai saglabātu to mitrinātu. Mitrināšana ir nepieciešamība. Atkal vislabākais ir produkts ar vismazāko ķīmisko piedevu daudzumu. Pēc tīrīšanas vienmēr izmantojiet vieglu mitrinātāju uz sejas.

4. Attīriet poras ar spirtu nesaturošu toniku vai ādas kondicionieri uz vates bumbiņām. Nemēģiniet skrubi skarbi, pretējā gadījumā jūs izģērbsit un sabojāt ādu. Pat pēc sejas noskalošanas, ja nenoņemat atlikušās tīrīšanas līdzekļa un atslābināto gružu atlikumus, jūs tikai iekļausiet šos gružus dziļāk porās, uzklājot virsū serumus un mitrinātājus. Absolūti labākais veids, kā veikt šo dziļo poru attīrīšanu, ir ar spirtu nesaturošu toniku vai ādas kondicionētāju uz vates bumbiņām. Nav nepieciešams kaitēt savai ādai ar intensīvu beršanu vai skarbām skābēm, vienkārši noslaukiet ar tonera mitrām vates bumbiņām, līdz pēdējā kokvilna kļūst perfekti balta.

5. Savelkošas vielas, salicilskābe, retinoīnskābes un glikolskābes darbojas, lai novērstu poru aizsērēšanu. Ņemiet vērā dažas aktīvās sastāvdaļas, piemēram, benzoilperoksīdu, jo šīs sastāvdaļas var izraisīt nopietnas blakusparādības.
Tāpēc šīs ir ļoti vienkāršas darbības, lai novērstu vai mazinātu problēmu, sāciet jau šodien. Skaistums sākas ar jūsu ādu.

Šie ir 5 galvenie padomi. Ir vēl vairāk produktu, un neaizmirstiet apsvērt pūtītes ārstēšanas produktus.

Augu pūtīšu ārstēšanas līdzekļi

Ir daži augu izcelsmes līdzekļi pūtīšu ārstēšanai, kas var palīdzēt saglabāt veselīgu ādu. Apskatīsim to sastāvdaļas.

 

Pienene (sakne)

 

Tāds plaši izplatīts lakstaugs kā saulespuķu pienene vai Asteraceae dzimta ir pazīstama ar detoksikācijas īpašībām. Tāpēc tas lieliski darbojas, ja ar tās palīdzību tiek ārstēti ādas defekti.

 

Šīs mūsu pagalmu parastās bikses satur daudz mūsu ķermenim noderīgu vielu: holīnu, rūgtos savienojumus, inulīnu, kalcijs, silīcijskābe, nātrijs, sērs un kālijs, kas arī ir ļoti koncentrēts svaigās lapās.

Purpura čiekurpuķe (pulveris)

 

Ehinācija stimulē imūnsistēmu, jo tā veicina noteiktu balto asins šūnu veidošanos. Tas arī padara šūnu sienas stiprākas, tāpēc cilvēks ir mazāk pakļauts vīrusu un baktēriju radītajam riskam. Viņi nespēj izlauzties cauri sienām, kas ir labi aizsargātas. Tādā veidā jūs varat rūpēties par savu ādu, lai novērstu iekaisuma apstākļus. Augs aug kā savvaļas puķe Kanādā un ASV. Pašlaik to var atrast arī Eiropā un Āzijā, kā arī kultivētu augu.

 

Šis augs ir labs arī pret saaukstēšanos un gripu, pateicoties tā imunitāti stiprinošajām īpašībām. Tas jālieto iekšķīgi. Lietojot lokāli, tas ārstē šādas ādas slimības un ekzēmas, psoriāzes un kukaiņu kodumus. Pateicoties savām pretmikrobu īpašībām, čiekurpuķe var kavēt baktērijas un palēnināt strutas veidošanos.

Diždadzis (sakne)

 

Diždadzis aug gandrīz visur: ASV ziemeļos, Āzijā un Eiropā. Kopš seniem laikiem tās lapas un saknes ir izmantotas, lai ārstētu gandrīz visas ādas slimības un slimības, piemēram, pinnes, ekzēmu, ādas vēzi un citas. Diždadzis palīdz atjaunot ādas gludumu un tai piemīt viegla antibiotikas iedarbība.

Dzeltenais doks (sakne)

 

Šis daudzgadīgais ziedošais augs ir pazīstams kā vispārējs sistemātisks toneris. Tās lapas ir lielisks A vitamīna, olbaltumvielu, dzelzs un kālija avots. To parasti kombinē ar sarsaparilu ziedēs, krēmos un novārījumos pret hroniskām ādas slimībām, piemēram, psoriāzēm, ekzēmu, ādas izsitumiem. Šo divu augu kombinācija ir efektīva, pateicoties savelkošo tanīnu un attīrošo antrahinonu kombinācijai, kam ir aktīvas pretmikrobu īpašības.

Kajenna (40 HU) >

 

Kajēnas sarkano piparu pikantajā un asajā garšā ir komponents, ko dēvē par kapsaicīnu, kas, lietojot lokāli uz ādas, var mazināt sāpes un kairinājumu. Šī līdzīgā nomierinošā funkcija var palīdzēt novērst ādas psoriāzes izraisītu niezi un kairinājumu. Kajēnas pipari darbojas kā nesējs, kas var aktivizēt un veicināt dažu citu elementu darbību ādas tauku dziedzeros un ādas porās.

Sarkanais āboliņš (zieds)

 

Ir zināms, ka sarkanais āboliņš ir bagāts ar ādai būtiskiem vitamīniem, piemēram, A vitamīnu un B vitamīnu kompleksu. To lieto toksīnu izvadīšanai no asinīm. Senos laikos svaigus ziedus sasmalcināja un uzklāja tieši uz ādas, lai ārstētu kukaiņu kodumus no iekaisumiem. Mūsdienās sarkanā āboliņa ekstrakts ir viena no sastāvdaļām krēmos un losjonos pret tādām ādas slimībām kā psoriāze.

Lakricas sakne

Šis saldziedu augs ir izmantots gadsimtiem ilgi ājurvēdā un tradicionālajā ķīniešu medicīnā. Pareizā daudzumā uzņemts tas var mazināt ādas iekaisumus un apsārtumu, ārstēt dermatītu un dažas infekcijas. Lakricu izmanto arī kā ādas balinātāju un kā mīkstinošu līdzekli tīrīšanas līdzekļos un krēmos.

Mēs neaicinām gatavot šādu maisījumu uz jūsu virtuves galda. Atcerieties par šiem efektīvajiem augiem, iegādājoties produktus aknes ārstēšanai. Izmantojot šādas sastāvdaļas, jūs varēsiet iegūt vēlamo efektu.

Kā atrast labāko risinājumu pinnes ārstēšanai?

Kad izvēlaties pūtītes ārstēšanas risinājums, jūs vēlaties, lai tas darbotos un par saprātīgu cenu. Izvēloties sev labākos līdzekļus cīņai pret pūtītēm, jūs varat būt neapmierināti, jo šodien tirgū ir pieejams to pārpilnība.

Ir lieliski padomi, kas var ievērojami atvieglot jums piemērotā produkta izvēli.

1. FDA ieteiktās vadlīnijas

Ir daži ieteikumi, kā izvēlēties ārstniecības līdzekļus uz augu bāzes. Pārtikas un zāļu pārvaldes jaunie noteikumi, piemēram, nodrošina, ka bioloģiskās vai augu izcelsmes zāles:

• Jāņem vērā visi drošības standarti

• Tajos nav nekādu kaitīgu sastāvdaļu, piesārņotāju vai piemaisījumu

• Produktam jābūt pareizi marķētam saskaņā ar standartos noteiktajām vadlīnijām.

Kā redzat, ir ieteicams izmantot tās pašas FDA ieteiktās vadlīnijas, izvēloties pretpūtītes krēmu, losjonu, eļļu vai citu līdzīgu produktu.

2. Vai tas ir klīniski pārbaudīts?

Mēs dzīvojam uz pierādījumiem balstītas medicīnas laikmetā, un mums ir jābalstās uz patiesām atsauksmēm un tīriem faktiem un pierādījumiem, nevis tikai atklātām pretenzijām. Tāpēc izvēlieties labu, daudzkomponentu līdzekli pret pūtītēm, kuru sastāvdaļas ir klīniski pārbaudītas pēc laika un pieredzes un kuras ikdienas lietošanai ir ieteikuši kvalificēti veselības aprūpes speciālisti un ārsti.

3. Vai tas ir pilnībā atbilstošs?

Kvalitatīvi uztura bagātinātāji tiek ražoti saskaņā ar formulām, kas lielākajai daļai pircēju samazina iespējamo seku risku. Tiem, kas meklē efektīvu ādas kopšanas sistēmu, jāatrod tāda, kas ir piemērota jebkura vecuma un dzimuma cilvēkiem. Apmeklējiet pūtīšu ārstēšanas forumu un pārlūkojiet atsauksmes. Jūsu produkts ir jānovērtē kā tāds, kas sniedz vienlīdz ātrus un labākos rezultātus jauniem pieaugušajiem, kā arī pusmūža un vecāka gadagājuma sievietēm un vīriešiem.

4. Vai tas ir bezriska?

Dažām pretaknes programmām ir blakusparādības, tāpat kā tradicionālajām zālēm. Tāpēc, izvēloties produktu, izpētiet, vai šim ādas kopšanas papildinājumam nav nekādas nevēlamas ietekmes uz jūsu ķermeni.

Vienkāršākais veids, kā to izdarīt, ir rūpīgi izpētīt visus iespējamos pūtīšu forumus un noskaidrot, vai produktam, kuru vēlaties lietot, ir kādas labi zināmas lielas starptautiskas veselības aizsardzības iestādes apstiprinājums. Rezumējot, pievērsiet uzmanību vairākuma viedoklim, jo ​​tas būs pareizais. Ja ņemsiet vērā šo faktoru, jūs varat atrast savai ādai piemērotāko produktu.

5. Salīdziniet un pārbaudiet, vai produkts ir par pieņemamu cenu un ekonomisks

Ādas kopšanas līdzekli pūtītes slimniekiem nevar saukt par labāko, ja vien tas nav pieejams. Tādējādi labākā izvēle būtu produkts, kas sniedz vairāk par mazāku cenu.

Ja dosieties uz aptieku, tajā redzēsiet daudz dažādu veidu produktu. Visi no tiem ir vērsti uz cīņu ar pūtītēm. Jūs redzēsiet losjonus, ādas kopšanas krēmus, uztura bagātinātājus, losjonus, eļļas, lai novērstu problēmu. Ir daudz zīmolu, kas ražo dabiskus produktus, taču ne visi no tiem darbojas pareizi, lai iegūtu labu rezultātu. Pat bieži lietotie produkti var izraisīt nevēlamas sekas.

Galvenais ir ņemt vērā citu cilvēku atsauksmes, kuri cenšas ārstēt savus apstākļus ar šo vai citu produktu, un pēc tam dalīties iespaidos, informējot citus lietotājus, vai produkts ir noderējis.

Pūtņu ārstēšanas tabletes bez operācijas 

Vīrieši un sievietes bieži cenšas ārstēt pinnes un uzlabot savu izskatu, apsver ķīmiskas metodes, kurām var būt diezgan nelabvēlīga, pat dzīvībai bīstama ietekme, līdz pat ķirurģiskai iejaukšanās. Taču tagad daudzi saprot, ka drošākais veids, kā iegūt vēlamo rezultātu, ir lietot dabiskas izcelsmes zāles.

Lietojot augu izcelsmes zāles, viss ķermenis būs vesels. Jūs varat mazināt sāpes un novērst veselības problēmas, ja izvēlaties dabiskus produktus. Padariet savu fizisko stāvokli par pirmo prioritāti. Dabiskās pūtītes ārstēšanas tabletes sniedz izcilus rezultātus un ir absolūti drošas. Ja jūs nolemjat lietot dabiskas izcelsmes tabletes pret pūtītēm, rezultātus pamanīsit ļoti drīz. Jums nebūs nekādu sarežģījumu, jo šīs tabletes nesatur nekādas nedabiskas sastāvdaļas un konservantus. Jau pēc dažām uztura bagātinātāju lietošanas dienām jums būs skaidra sejas āda, un arī jūsu ķermeņa pūtītes pazudīs. Jūs atbrīvosities no tādām novecošanas pazīmēm kā grumbām vai strijām.

Pūtņu ārstēšanas tabletes satur ārstniecības augu, ko sauc par "Jaunības eliksīru". Saskaņā ar leģendu augu iepriekš izmantoja visu ādas slimību ārstēšanai. Garšaugs neaug plaši un zied tikai divas reizes gadā. Tāpēc derīgu vielu iegūšana prasa laiku un pūles. Saskaņā ar pētījumiem šie augi satur bioloģiskas sastāvdaļas, kas padara jūsu ādu tīru. Tabletes pret pūtītēm var sniegt jums to, kas jums nepieciešams, un jūs vairosit savu pārliecību.

Pūtņu ārstēšanas tabletes var būt ar E vitamīnu, kas ir arī labs antioksidants un mitrinātājs. . Skaidra sejas āda liks jums justies jaunai un veicinās pašpārliecinātības uzlabošanos - tas viss bez iespējamām blakusparādībām!

Dabiski līdzekļi pūtīšu ārstēšanai

Tātad, jūs jau esat nobriedis ar līdzekļiem cīņai un jau esat izvēlējies savu ceļu nenožēlojiet pinnes, un jūs iznīcināsit visas pūtītes, kas parādās uz jūsu ādas, vai nu uz pleciem, kājām, rokām vai jebkur. Bet jautājums ir atklāts ar tiem līdzekļiem, kurus izmantosit savā cīņā. Jā, šī lieta attiecas uz aknes dabisko ārstēšanu.

Ir daudzpūtītes cēloņu. Šie cēloņi ir vienkārši daudzpusīgi, tāpēc gadās, ka jūs vienkārši nezināt, no kurienes ir radušies šie pretīgie plankumi. Pinnes var izraisīt hormoni vai neveselīga vide – šķiet, ka tās rodas no nekurienes! Bet iemesls noteikti vienmēr ir klāt.

Tik liela cēloņu dažādība izraisa daudz dažādu aknes dabisko ārstēšanas iespēju. Parasti tie tiek pierādīti ar testiem vai ar plašu praktisku pielietojumu, bet tomēr nevari paredzēt, vai kāds no tiem tiešām noderēs tavā gadījumā. Bet lai tik daudzveidīga izvēle dod brīvību jūsu rīcībai. Ir daudz produktu veidu, un katram no tiem ir atšķirīga darbība.

Patiešām svarīgi, izvēlotiespreparātu pret pūtītēm, ir izlasīt atsauksmes. Protams, tas attiecas ne tikai uz preparātiem pret pūtītēm. Produktu atsauksmes nav rakstītas prieka pēc. Kam jums vajadzētu pievērst uzmanību, lasot atsauksmes par aknes dabisko ārstēšanu? Ļoti bieži tiek rakstīts, ka produkti ir ieteicami tikai pēc ārsta apstiprinājuma. Šajā gadījumā pirms šādu preparātu lietošanas neapšaubāmi labāk konsultēties ar labu speciālistu.

Produkta apskats var sniegt arī īsu informāciju par produkta reputāciju. Mēģiniet izvilkt jebkādu informāciju par uzņēmuma, kas ražo šo produktu, atsaucēm.

Jums vajadzētu atsaukties arī uz naudas atdošanas garantiju. Tā ir arī reputācijas, produktu drošības un galvenais faktors kā viens vienīgs faktors – ja gadījumā, ja preparāts neizdosies uzveikt pinnes, jums tiks atmaksāta, vismaz jūs nezaudēsit naudu. Diemžēl zaudētais laiks jau ir garantēts.

Komentāri

Šī emuāra populārākās ziņas

Zems sieviešu libido: sieviešu seksuālo disfunkciju izpratne un pārvarēšana

Daudzu gadu laikā vīrieši saņēma daudzas iespējas atrisināt problēmas, ar kurām viņi saskārās tuvībā. Libido samazināšanās var būt piemērs problēmai, ar kuru viņi varētu saskarties. Sievietes bieži cieš no tieši tādām pašām problēmām, taču šie gadījumi netiek atklāti apspriesti un šķiet, ka tādu nav. Tas tā nav. Tie pastāv, neskatoties uz to, ka par tiem nerunā. Sievietēm ir tendence attīstīties arī seksuālai disfunkcijai, ko sauc par sieviešu seksuālo disfunkciju . Tika veiktas vairākas aptaujas un pētījumi, un lielākā daļa no tiem nonāca pie secinājuma, ka sieviešu seksuālās disfunkcijas, sieviešu libido problēmas , un nepārtraukta neapmierinātība pakāpeniski izposta visu seksuālo dzīvi, un tas rada nopietnus šķēršļus attiecībās starp vīrieti un sievieti. Tas pat var izraisīt attiecību beigas. Tātad negatīvās sekas var būt ļoti nopietnas un postošas. Atklājot sieviešu seksuālās disfunkcijas cēloņus, viņi visi bija vienisprātis, ka šim gadījumam nepieciešama tūlītēja uzmanība un tas

Visaptverošs ceļvedis krūšu palielināšanai: dabiski līdzekļi vai ķirurģija?

Krūšu palielināšana Simtiem tūkstošu sieviešu visā pasaulē vēlas, lai viņām būtu lielākas krūtis. Tomēr lielākā daļa no šīm sievietēm nekad neveicinās krūšu palielināšanu. Lai gan viņas labprāt vēlētos iegūt lielākas krūtis, šīs sievietes nevēlas pakļaut sevi briesmām vai nevainojumiem, ko rada krūšu palielināšanas operācija – un kurš gan varētu viņas vainot? Atklāti sakot, lielākā daļa krūšu palielināšanas operāciju rada nevainojamus rezultātus. Pat sievietes, kuras izvēlas pieticīgu B-kausa vai C-kausa uzlabojumu, var iegūt nedabiskus vai nelīdzenus implantus. Ja ņem vērā, ka sievietēm, kurām ir implanti, vēzis ir par 21% vairāk, šķiet, ka operācija nav tā vērta. Vairums inteliģentu sieviešu labprātāk dzīvos ar A-kausu, nevis tērētu tūkstošiem dolāru, apdraudot savu veselību, lai viņiem būtu lielākas krūtis. Labās ziņas ir tādas, ka ir pieejama pilnīgi dabiska augu alternatīva. Pētījumi liecina, ka sievietes, kuras lieto krūšu palielināšanas tabletes , piedzīvo daudzas no pozitīvām